BeiS 15.07.2019 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2019 Witam, posiadam działkę i nie wiem czym ja potraktować. Działka nie jest trawiasta, bardziej sucha i jakieś tam chwasty, nawierzchnia piaskopodobne (bardziej wysuszona ziemia), jak się po niej chodzi to w niektórych miejscach but wpada na 2cm (nieutwardzony teren). Myślałem żeby ja zaorac, zbronowac, a na jesień rzucić trawę żeby teren się troche utwardzil. Proszę o wasza pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeiS 16.07.2019 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2019 Ref Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 10.08.2019 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2019 Gdybyś zadał pytanie we właściwym dziale forum, otrzymałbyś odpowiedzi. Na piaszczystej glebie bez wody żadna trawa ci nie urośnie. Z tego co piszesz masz chyba jakąś wydmę śródlądową.Pytanie po co chcesz ją "czyścić"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts