Dominik20199 20.07.2019 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2019 Witam. Mam zamiar kupić działkę 25 ar płaska z mediami. Prostokąt. Na wsi. Wzdłuż działki od dłuższego boku leci owa linia sam słup jest ok 20 m za działka linia nie wchodzi na działkę. Jest wyznaczona strefa na 15m z 50 m szerokości działki. Pas na którym 15 m długości całej działki ma strefę ograniczonej zabudowy. Reszta jest jako budowlana i pytanie czy jeśli dom postawie jak najdalej od lini czyli ok 30 m czy to działać będzie na moje zdrowie oraz domowników? Czy będzie to nieznośny? Czytałem różne tematy o tym każdy pisze co innego.. Proszę o rady tych którzy takie słupy maja w okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominik20199 20.07.2019 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2019 To zdjęcie mapki z opisem sytuacji. https://zapodaj.net/f6d15e9eb1a50.jpg.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 21.07.2019 00:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2019 Prędzej na ogrodzonym barierkami chodniku lub na pasach stracisz życie przejechany przez polskiego kierowcę, niż doznasz krzywdy od linii 220 kV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts