mihalski 21.07.2019 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2019 (edytowane) Akcje ziemia zakończona, ciemna stawowa ziemia przykrywa całą działkę, a matka natura robi swoje. Spod ziemi zaczynają wyrastać różne roślinki jedna z nich wygląda tak jak na załączonym zdjęciu Ktoś mi powie co to jest? Domyślam się że to jakaś dzika trawa, może się mylę...ciężko to wyrwać z korzeniami Będzie walka...Czy ktoś zna dobry, chwastobójczy środek ale w miarę ekologiczny?? Edytowane 21 Lipca 2019 przez mihalski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 21.07.2019 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2019 Pokaż to zielsko... "Czy ktoś zna dobry, chwastobójczy środek ale w miarę ekologiczny?? "Zna.Kozę trzeba kupić...Ekologiczna i skuteczna. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 21.07.2019 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2019 przykryć wszystko czymś nie przepuszczającym światła (włóknina, kartony, dywan) na całe lato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 21.07.2019 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2019 Jedzą nawet słomiane wycieraczki spod drzwi... Koza sporo potrafi. Wiem. Miastowy jesteś i kozę na obrazku widziałeś. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 21.07.2019 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2019 Miały wybór. Jak się dupcia wypości - zje i ości! To tylko kwestia czasu. Koza zacznie od smakołyków i dojdzie do tego zielska. Chyba, że... od niego zacznie! Ekologiczne i skuteczne = koza! Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mike8 04.08.2020 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2020 Jak się dupcia wypości - zje i ości! Adam M. Dobre, tego nie znałem! Obstawiam na SIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts