KUBEK1978 22.07.2019 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2019 (edytowane) Witam, jestem raczej laikiem... i zauważyłem, że teraz panowie dokładają dwa słupy na wylaną dużo wcześniej ławę która idzie przez środek domu. To jest chyba jakaś ława wzmacniająca bo na niej nie będzie nic murowane z tego co zauważyłem tylko jest połączony z kominkiem i tym słupem na środku domu przy klatce schodowej. Panowie z tego co zauważyłem to chyba powiercili otwory i wsadzili tam pręty i zalali trochę zaprawą czy czymś, czy to tak można robić ??? Raczej jak widziałem to zewnętrzne słupy łączyli ze zbrojeniem w ławach i potem było to razem zalewane. Nie wiem teraz co robić dalej ....kierownika mam z ekipy budowlanej więc on zawsze będzie coś gadał na korzyść ekipy. Edytowane 22 Lipca 2019 przez KUBEK1978 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smigloxxx 22.07.2019 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2019 W projekcie konstrukcyjnym jest narysowane a w opisie opisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 22.07.2019 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2019 A wykonane jest niezgodnie z projektem.Nie znaczy że tak jak wykonane jest całkiem złe.Nie należy oszczędzać na KB. Wklej rzuty budynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stezu 23.07.2019 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2019 Zapomnieli, wiec zrobili pewnie wklejke. Jak Kolega wyzej, rysunki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robinson74 23.07.2019 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2019 kierownika mam z ekipy budowlanej więc on zawsze będzie coś gadał na korzyść ekipy.Dlatego należałoby szybko zatrudnić INI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 23.07.2019 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2019 Kto ma kasę na INI jeżeli nie ma kasy na dobrego KB ?INI jest bardzo dobrym rozwiązaniem a KB może być wtedy z ekipy budującej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts