a.czarny 28.07.2019 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2019 Cześć, Próbuję projektować od kilku dni. Chciałbym poprosić o informację zwrotną czy wg Was rozstaw mebli, który załączyłem jest w porządku czy można coś zmienić, aby np. zyskać dodatkowe miejsce do przechowywania itp.. W skrócie. 1.Dolna ściana - lodówka, zmywarka, zlew dwukomorowy, szafki do końca ściany, a następnie komin. Górne szafki zabudowane po sufit. 2. Lewa ściana - piecyk, płyta grzewcza, okap, dalej kawałek blatu roboczego. Brak zabudowy górnej. 3. Środek - blat roboczy (półwysep) przechodzący w stół 110cm i 4 krzesła (110cm, to nie za mało na 4 krzesła?) *odległość pomiędzy dolnymi szafkami, a blatem roboczym i stołem - 120cm. **odległość od drzwi wejściowych do stołu 90cm - nie za mało? Salonu nie będę opisywał, bo tam chyba za wiele nie wykombinuje? Chyba, że się mylę? Liczę na konstruktywne odpowiedzi. pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 28.07.2019 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2019 Czy stół o szerokości 60 cm (szerokośc blatu kuchni) będzie wygodny?Stół na 4 krzesła ma 120 cm długości - liczy sie min. 60 cm na osobę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 03.09.2019 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2019 Ustawienie jest optymalne chociaż trzeba pokombinować w długością szafek i ze stołem. Jest zbyt wąski i stoi w wejściu do pokoju. Może lepiej byłoby „zawinąć” ciąg roboczy na prawą stronę, a mini jadalnię utworzyć na ścianie vis a vis wejścia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts