maciekchn 30.07.2019 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2019 witam mam odpływ z rury stalowej średnicy około 8cm, około 5 metrów , zatkany na amen nawet kropla nie idzie, próbowałem już wszystkiego, środki chemiczne, żmijką,myjka ciśnieniowa, a ostatnio wsadziłem pręt zbrojeniowy doszedł do pewnego momentu i jak by zamurowane, podejrzewam ze może to być kolanko do odpływu, macie jakieś pomysły jak to odetkać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ksysju 30.07.2019 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2019 A do myjki , miałeś taki wąż do czyszczenia z głowicą co się sama odpycha i prowadzi ? Czy tylko z lancy coś poszło. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 30.07.2019 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2019 Wuko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciekchn 31.07.2019 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2019 Tylko lanca, jakie sa koszty tego wuko +/- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts