Koziol1006 30.07.2019 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2019 Witam, garaz w bryle budynku ocieplony, ogrzewany sąsiadujący na gorze z pokojem syna ktory jest najzimniejszy. Dach ocieplony jest do szczytu tego tzw stryszku i sciana wewnatrz takze styropianem lecz nie ocieplilem stropu w żaden sposób. Czy to może być przyczyna chlodniejszego pokoju. Czym najlepiej ocieplic podłogę/strop tego stryszku. Chodzi mi tu od strony strychu nie od garazu . Czy to ma sens? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 30.07.2019 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2019 Jeżeli teraz jest najzimniejszy - to tylko pogratulować i zazdrościć Jeżeli zima, to jaką temperatura jest w garażu? Ogrzewanie podłogowe, czy kaloryfery? Na stryszku łatwo rozwinąć wełnę z rolki, jak go nie wykorzystujesz w żaden sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Koziol1006 30.07.2019 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2019 Teraz to fakt he w garazu mam podlogowke i jest tam ok 13 stopni. Chyba tak zrobie ze po prostu rozwine rolke welny bo i tak zostala. Co do wykorzystania to jakies duperele tam nieraz wloze ale to same pudelka mozna wlożyć z drabiny. Mam jeszcze jedno pytanie zeby nie tworzyc drugiego tematu a mianowicie tydz. temu wylewalem fundament pod budynek gospodarczy i nie wiem czy odkopywac i ocieplac fundamenty czy dac sobie spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts