rado2272 31.07.2019 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2019 Witam, W salonie na jednej ścianie mam położoną cegłę białą (za sofą), jednak bardziej podobają mi się aranżacje z cegłą czerwoną, zacząłem się zastanawiać czy nie dać czerwonej cegły na ścianę przeciwną, za TV - czy ktoś z Drogich forumowiczów, ma doświadczenie z dwoma kolorami cegły w jednym pomieszczeniu ? a może byłaby opcja przemalowania cegły białej na czerwoną ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 01.08.2019 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2019 po przemalowaniu będzie wyglądać jak pomalowana a nie naturalnie czerwona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rado2272 01.08.2019 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2019 własnie tego efektu się obawiam, myślałem, że może są jakieś specjalne farby/lakiery, które jednak dadzą efekt cegły koloru jak z "fabryki". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 03.09.2019 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2019 Ale pomalowana na kolor ceglany cegła też może wyglądać fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts