Manitoba123 06.08.2019 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2019 Witam serdecznie, W załączniku dołączam projekt parteru. Bardzo zależy mi na tym żeby jakoś zaaranżować spiżarnię. Mam taki pomysł żeby zrobić ją można powiedzieć w obrysie kuchni. Na jednej ścianie byłaby właśnie spiżarnia + lodówka (dołączam schemat). Spiżarnia miałaby wilekość trochę ponad 1 m kw. Czy ktoś posiada tak małą spiżarkę? Dodam że zależy mi na przechowaniu podstawowych rzeczy + jakieś mało używane AGD. Nie robie wekow itp. więc wielkich powierzchni nie potrzebuje:) Z góry dziekuje za wszystkie uwagi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 06.08.2019 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2019 (edytowane) jak szeroka będzie w środku? Bo z planów wynika, by kuchnia zachowała swoją funkcjonalność to spiżarka będzie miała 60-80 cm szerokosci. Moim zdaniem spiżarkę lepiej wydzielić z fragmentu łazienki i korytarzyka: Edytowane 6 Sierpnia 2019 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Storczyk1987 07.08.2019 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2019 Dzień dobry, czy w ogóle jest sens tworzenia spiżarni w tym przypadku? Według mnie lepiej byłoby zainwestować w pojemną szafę. Wydaje mi się, że w ten sposób oszczędziłaby Pani zarówno miejsce, jak i pieniądze. Spiżarnia to raczej dobry pomysł dla większych domów. No i dodatkowo nie powinna znajdować się pomiędzy dwoma pomieszczeniami - żeby obniżyć temperaturę, najlepiej umieścić ją "na wylocie". Ale to tylko moje zdanie Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 03.09.2019 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2019 Przez dobudowanie ścianki okno kuchenne „ląduje” w kącie i kuchnia na tym traci (nie tylko funkcjonalnie, ale też estetycznie). Jeśli spiżarka ma pełnić funkcję większej szafki to może lepiej jednak przewidzieć większą szafkę na przechowywanie małego agd? Szkoda przestrzeni i światła. Jedną ze ścian można np. całkowicie zabudować umieszczając w niej obok pojemnych szafek czy szuflad także lodówkę, piekarnik czy wbudowany ekspres do kawy, jak w załączonych aranżacjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts