Panda123 07.08.2019 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2019 (edytowane) Macie jakiś pomysł jak rozplanować to mieszkanie aby pokoje były ciut większe? Czy też może nie bawić się w zmiany lokatorskie i zostawić rozkład w obecnej formie? Czarne ściany do usunięcia/ poprzestawiania. Edytowane 7 Sierpnia 2019 przez Panda123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolla25 30.08.2019 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 Faktycznie, niezła zagwostka. Bo fajnie by było powiększyć sobie salon, ale to wtedy kosztem tej dużej sypialni ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryska777 02.09.2019 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2019 Mi udało się od razu wybrać mieszkanie z idealnym moim zdaniem rozkładem. Prawdą jest, że wybrałam malutkie lokum . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 02.09.2019 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2019 Zmień 4 pokoje na 3 pokoje ') Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 03.09.2019 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 03.09.2019 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2019 Elfir jest niezawodna !! Mieszkanie jest bardziej ustawne i ma lepiej wykorzystaną powierzchnię. Tylko TV nie będzie można oglądać z kuchni (z Aneksu Kuchennego) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 03.09.2019 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2019 w TV i tak nic nie ma, więc mała strata . Nie mam telewizora chyba od 10 lat. Filmy oglądam na kompie lub rzutniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 03.09.2019 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2019 Proponowane rozwiązanie wydaje się być najlepszą opcją, jeśli ilość pomieszczeń ma pozostać nie zmieniona. Można próbować przesunąć kuchnię w kierunku przedpokoju (o grubość ścianki z pionami) i zlikwidować toaletę, ale to powiększy tylko kuchnię.Pozostają jednak triki aranżacyjne, które mogą spowodować wrażenie optycznego powiększenia przestrzeni. Jasna kolorystyka ścian i wyposażenia, rozproszone oświetlenie, dobrze dobrane meble i dodatki spowodują, że wnętrze wyda się większe niż wynika to z metrażu. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celyna 04.09.2019 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2019 Elfir mistrzostwo! <3 Panda123 a to od razu deweloper Ci może poprzestawiać ściany tak jak chcesz? Nam coś w tym stylu proponował polnord, ale bardziej, że dostawi ścianę, żeby przerobić dwa pokoje na trzy. Tak btw, ktoś wie, czy takie potężne rewolucje wchodzą w grę? A co ze ścianami nośnymi, przyłącza wody, odpływy itp? (pytam, bo nie wiem, absolutnie nie mam wiedzy ani odwagi krytykować kogokolwiek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts