Veks 08.08.2019 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2019 (edytowane) Dzień dobry, przychodzę z pytaniem dotyczącym aranżacji aneksu kuchennego. Może ktoś z państwa doradziłby jak najlepiej rozplanować, aby był jak najbardziej funkcjonalny, a jednocześnie nie pomniejszał mocno salonu. Myślałem na wyspą po środku. Oczywiście wskazówki do reszty mieszkania również z chęcią przyjmę Dodatkowo chciałem podpytać, może ktoś też posiada małą sypialnie - jak najlepiej ją zagospodarować. Łóżko pionowo czy poziomo, myślałem nad szafą pod zabudowę nad łóżkiem. Edytowane 8 Sierpnia 2019 przez Veks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 08.08.2019 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2019 jakiś, k***a, architekt-"artysta"... Można dać na przykład co można spi***ć w projekcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz3212 22.08.2019 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2019 (edytowane) Ja w swoim mieszkaniu o małej powierzchni kuchnię i salon przedzieliłem wyspą, która nadaje się zarówno do gotowania, jak i do spożywania wspólnych posiłków. Moim zdaniem meble pod zabudowę nad łóżkiem to kiepski pomysł. Edytowane 22 Sierpnia 2019 przez Elfir Usunięto link. Ostrzeżenie: za reklamy grozi ban Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 03.09.2019 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2019 Taki kształt mieszkania rzeczywiście nie ułatwia zadania, załączamy jednak propozycję aranżacji tego wnętrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts