fmau 14.08.2019 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2019 Cześć, na wiejskiej drodze gruntowej będę stawiane słupy (oświetlenie ledowe 40-50W), mogą być*postawione na mojej działce i świecić*w stronę sąsiada lub odwrotnie.Możecie mi podpowiedzieć*na co zwrócić*uwagę i po której stronie jest lepiej mieć słupy?To co sam zaobserwowałem to kiedy to będzie po stronie sąsiada to przy takiej mocy w nocy lampy zwyczajnie świecą w okna. Nie wiem na co innego trzeba zwrócić*uwagę. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misterhajt 17.08.2019 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2019 Jeżeli masz wybór, to lepiej, żeby twoją działkę/dom oświetlały.Jeżeli świecą w okno, to zawsze możesz zaciągnąć zasłonki/żaluzje. Toż to chyba nie są światła kierunkowe, żeby aż tak przeszkadzały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 17.08.2019 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2019 Wielu dałoby się pokroić, aby latarnie miejskie "za darmo" oświetlały im elewację i ogród. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 17.08.2019 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2019 Wielu dałoby się pokroić, aby latarnie miejskie "za darmo" oświetlały im elewację i ogród. Znam inny przypadek, lampy zostały ustawione /NIE podłączone/ wzdłuż istniejącej od lat ulicy ale remontowanej i poleciały skargi do UM ze w okna świecą, nie podłączone lampy oślepiały !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ag2a 18.08.2019 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2019 Mam takie latarnie po mojej stronie na narożniku działki. Nic nie przeszkadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GraMar 18.08.2019 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2019 Na moją działkę swiecą trzy i jestem tym zachwycona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts