bresio 19.08.2019 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2019 Dzień dobry, Jestem w trakcie budowy zadaszenia nad tarasem. Mam drewniane belki, które są popękane wzdłuż.Chciałbym to jakoś zabezpieczyć, żeby woda mi tam nie stała i nie właziły owady.Czym to zrobić?Akryl, silikon, szpachlówka? DziękujęTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrystianZx10r 14.01.2022 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2022 Witam, też myślałem o tym , może jakiś kit do trewna w tubce wyciskany , jest coś takiego , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robinson74 14.01.2022 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2022 Klej żywiczny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 15.01.2022 01:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2022 Dzień dobry, Jestem w trakcie budowy zadaszenia nad tarasem. Mam drewniane belki, które są popękane wzdłuż. Chciałbym to jakoś zabezpieczyć, żeby woda mi tam nie stała Skąd woda pod dachem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 15.01.2022 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2022 a) pogodzić się z tymb) wymienić na belki klejone Drewno na dworze chłonie wilgoć i te szczeliny są zmienne objętościowo w czasie zatem środek musiałby być elastyczny i jednocześnie trwale sklejony z bokami szczeliny latem w okresie największych upałów kiedy belki dobrze wyschnięte impregnować w tych szczelinach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 22.01.2022 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2022 Najlepiej takie belki zabezpiecza przed wodą dach, który na nich położysz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts