3rav 23.08.2019 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2019 (edytowane) Witam, Mam dylemat czy mogę wylać wylewkę samopoziomującą "weber OPTIMA WYLEWKA NA TRUDNE PODŁOŻA" teraz, czyli przed malowaniem ścian czy po malowaniu? Wylewka: https://www.pl.weber/produkty-diy/produkty-podlogowe-diy/weber-optima-wylewka-na-trudne-podloza Dylemat ten mam ze względu na to iż wylewka ta będzie wylana na przyklejone płyty Ultrament XPS, wylewka będzie miała 6mm grubości. Boję się że może podczas malowania spękać, może lepiej zaczekać i po malowaniu ją dopiero wylać a następnie ułożyć na niej panele winylowe. Ma może ktoś doświadczenie z taką grubością wylewki na takim podłożu? Edytowane 23 Sierpnia 2019 przez 3rav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
3rav 02.09.2019 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2019 Wylewka już wylana, póki co mocna jak diabli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts