d7d 14.10.2019 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2019 Z innej beczki, syn miał złamaną rękę, trzeba było dostarczyć mnóstwo dokumentów by otrzymać ubezpieczenie, gdybym "poskładał, rękę mu Pan Zieby, to ubezpieczenia brak, bo niema papierów:) Był uszczerbek na zdrowiu czy nie? Każdy może poskładać złamaną rękę. Jeden lepiej a drugi gorzej. Nie musi być Zięba. Zięba składa kasę a nie złamane ręce. Odszkodowanie z ubezpieczenia szkolnego – jak zgłosić szkodę? Szkodę ze szkolnego ubezpieczenia NNW można zgłosić za pomocą formularza elektronicznego przez internet, przez telefon, listownie lub osobiście w oddziale towarzystwa. Często stosowaną formą jest forma pisemna, ponieważ szkoły dysponują papierowymi drukami zgłoszeń. Wszystkie rodzaje zgłoszeń polegają na udzieleniu podstawowych informacji dotyczących zdarzenia, takich jak: data, okoliczności i przebieg zdarzenia dane osoby zgłaszającej numer polisy, z której zgłaszana jest szkoda dane poszkodowanego informacja na temat następstw wypadku i przebiegu leczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pkorol 14.10.2019 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2019 Nu tak "chemia" i Pan Zieby nie synchronizują się. Uprzedzałem że piszę tu same brednie i czytanie moich tekstów przez kolegę i kolegopodobnych jest szkodliwe wręcz nie bezpieczne dla zdrowia. Ludzie piszą, że zaczynają rozumieć Miszyna po czterech latach słuchania jego lekcji. A co dopiero w Polce, nie sądzę że zostanę zrozumiany, bo nawet takiego nazewnictwa tej technologii brak. Więc jak zrozumieć coś co dopiero jest nazywane?" Najpierw było słowo ....." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 14.10.2019 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2019 Najpierw było wielkie "Bum" a dopiero wiele, wiele lat później słowo "O murwa kać ! A co to tak je.ło?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 14.10.2019 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2019 Zrób coś pozytcznego dla świata, dla Polski, dla NFZ, nawin kilkanascie cewek i ofiaruj je najblizszemu szpitalowi. Jak ludzie zaczną masowo zdrowie i opuszczać jego mury, to Nobel gwarantowany. W rok zrobisz więcej dobrego, niż Owsiak, przez 18lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 14.10.2019 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2019 Nu tak "chemia" i Pan Zieby nie synchronizują się. Uprzedzałem że piszę tu same brednie i czytanie moich tekstów przez kolegę i kolegopodobnych jest szkodliwe wręcz nie bezpieczne dla zdrowia. Ludzie piszą, że zaczynają rozumieć Miszyna po czterech latach słuchania jego lekcji. A co dopiero w Polce, nie sądzę że zostanę zrozumiany, bo nawet takiego nazewnictwa tej technologii brak. Więc jak zrozumieć coś co dopiero jest nazywane?" Najpierw było słowo ....." Wcześniej pisałeś, że dla uleczenia wystarczy pojechać do Częstochowy. Jeżeli sam uważasz, że piszesz brednie to po co je piszesz? 4 lata słuchania określonych "lekcji" może zmienić postrzegania świata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pkorol 14.10.2019 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2019 Zrób coś pozytcznego dla świata, dla Polski, dla NFZ, nawin kilkanascie cewek i ofiaruj je najblizszemu szpitalowi. Jak ludzie zaczną masowo zdrowie i opuszczać jego mury, to Nobel gwarantowany. W rok zrobisz więcej dobrego, niż Owsiak, przez 18lat Dalej swoje, dziecko dobrobytu, "Dobrymi uczynkami ....." Nie można nikogo uszczęśliwić ani na siłę ani ofiarnie. Już mówiłem, że dla leniwych cewki kosztują 1500 zł. Nie stać cię je zrobić samemu ani kupić to zawsze może skorzystać z darmowej próbki "chemia". Ktoś musi zasilać ten mechanizm, bo jak widać myszy i królików doświadczalnych nie wystarczy skoro nic to nie pomaga. p.s: Nie znam wszystkich noblistów ale może ty będziesz wiedział jaki wynalazek Nobliski stosowany w twoim życiu codziennym? I za którego rozdawanie dali nobela? A mógłbyś wskazać przynajmniej jeden zabieg szpitalny, nie kosztowy i skuteczny? Pan Zieby zakwalifikował gościa jako rokującego, (szpital też) czy Pan Zieby posiada podobne zaplecze jak lekarz od chemii? Do mojej mamy przychodzili ludzie którym lekarze nie umiały już pomóc, żaden nie zmarł, który szpital może pochwalić się takimi wynikami? Moja babcia była felczerem na okoliczne wsie, do najbliższego szpitala było 50 km. Za całą jej karierę nie zmarł ani jeden noworodek. Gdy żona rodziła córkę 8 lat temu to byłem przy niej, była też lekarka co ją obserwowała prywatnie, nie chcieli za chiny zrobić cesarkę, że żona się nadaję na rodzenie. Zostawili nas samych, podłączyli jakieś coś, że oni obserwują na odległość. Kurcze gdybym nie zwrócił uwagę, ze serce stanęło płodowi, to było by po córce. Szkoda, że nie byłem na tyle przytomny i nie zabrał wydruk s kardiografu, podąłbym s.. do sadu. I to wszystko się działo nie na syberyjskiej wiosce gdzie drogi się kończą tylko w super wypasionym szpitalu Krakowskim. i apropos rozdawnictwa. Adamie przeczytałeś o gościu co bateryjką z zegarka leczy większość chorób. Streszczasz coś towarzystwu? Szpital w którym byli robione badania kliniczne za państwowe pieniądze na zlecenie ministerstwa zdrowia, oskarża gościa że badań nie było (zniszczyli wszelką dokumentacje) i na jakiej zasadzie gość dostał te wyniki (kopii) i certyfikaty nie wiadomo. Ubezpieczenie szkolne wypłacili niemal że od ręki-respekt, gorzej było z ubezpieczeniem które miło być super naj naj, biedny dzieciak dostał 200 zł po 8 miesiącach od zgłoszenia, domagali się cudo wianków. Napisałem im, że nawet benzyny to coś nie pokryje. Więc mnie mogą z grona swoich klientów wykreślić. "Nic za darmo, za wszytko trzeba słono zapłacić, nim więcej płacisz tym bardziej będziesz to doceniał" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pkorol 14.10.2019 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2019 (edytowane) Wcześniej pisałeś, że dla uleczenia wystarczy pojechać do Częstochowy. Jeżeli sam uważasz, że piszesz brednie to po co je piszesz? 4 lata słuchania określonych "lekcji" może zmienić postrzegania świata. Pisałem, że po wiarę i cudowne uzdrowienie to do Częstochowy i że kawałek drutu ani Pan Pana Zieba to żadne cudo. Czytaj uważnie i uważaj gdy cytujesz:) Edytowane 14 Października 2019 przez pkorol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 14.10.2019 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2019 A mógłbyś wskazać przynajmniej jeden zabieg szpitalny, nie kosztowy i skuteczny? Na ten przykład amputacja kończyn czy inszych członków. Jest zabieg szpitalny? Jest. Nie kosztowny? Stosunkowo tani. Czy skuteczny? Na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 14.10.2019 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2019 Pisałem, że po wiarę i cudowne uzdrowienie to do Częstochowy i że kawałek drutu ani Pan Ziemba to żadne cudo. Czytaj uważnie i uważaj gdy cytujesz:) Wiarę masz w sobie a nie w Częstochowie. Znasz przypadki cudownych uzdrowień w Częstochowie? Ile takich "cudownych uzdrowień" jest rocznie, miesięcznie czy tygodniowo ? Masz rację, "kawałek drutu" to źadne cudo. Zięba to też "żadne cudo". Ziemba "uzdrawia" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 14.10.2019 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2019 Dalej swoje, dziecko dobrobytu, "Dobrymi uczynkami ....." Nie można nikogo uszczęśliwić ani na siłę ani ofiarnie. Już mówiłem, że dla leniwych cewki kosztują 1500 zł. Nie stać cię je zrobić samemu ani kupić to zawsze może skorzystać z darmowej próbki "chemia". Ktoś musi zasilać ten mechanizm, bo jak widać myszy i królików doświadczalnych nie wystarczy skoro nic to nie pomaga. p.s: Nie znam wszystkich noblistów ale może ty będziesz wiedział jaki wynalazek Nobliski stosowany w twoim życiu codziennym? I za którego rozdawanie dali nobela? A mógłbyś wskazać przynajmniej jeden zabieg szpitalny, nie kosztowy i skuteczny? Pan Zieby zakwalifikował gościa jako rokującego, (szpital też) czy Pan Zieby posiada podobne zaplecze jak lekarz od chemii? Do mojej mamy przychodzili ludzie którym lekarze nie umiały już pomóc, żaden nie zmarł, który szpital może pochwalić się takimi wynikami? Moja babcia była felczerem na okoliczne wsie, do najbliższego szpitala było 50 km. Za całą jej karierę nie zmarł ani jeden noworodek. Gdy żona rodziła córkę 8 lat temu to byłem przy niej, była też lekarka co ją obserwowała prywatnie, nie chcieli za chiny zrobić cesarkę, że żona się nadaję na rodzenie. Zostawili nas samych, podłączyli jakieś coś, że oni obserwują na odległość. Kurcze gdybym nie zwrócił uwagę, ze serce stanęło płodowi, to było by po córce. Szkoda, że nie byłem na tyle przytomny i nie zabrał wydruk s kardiografu, podąłbym s.. do sadu. I to wszystko się działo nie na syberyjskiej wiosce gdzie drogi się kończą tylko w super wypasionym szpitalu Krakowskim. i apropos rozdawnictwa. Adamie przeczytałeś o gościu co bateryjką z zegarka leczy większość chorób. Streszczasz coś towarzystwu? Szpital w którym byli robione badania kliniczne za państwowe pieniądze na zlecenie ministerstwa zdrowia, oskarża gościa że badań nie było (zniszczyli wszelką dokumentacje) i na jakiej zasadzie gość dostał te wyniki (kopii) i certyfikaty nie wiadomo. Ubezpieczenie szkolne wypłacili niemal że od ręki-respekt, gorzej było z ubezpieczeniem które miło być super naj naj, biedny dzieciak dostał 200 zł po 8 miesiącach od zgłoszenia, domagali się cudo wianków. Napisałem im, że nawet benzyny to coś nie pokryje. Więc mnie mogą z grona swoich klientów wykreślić. "Nic za darmo, za wszytko trzeba słono zapłacić, nim więcej płacisz tym bardziej będziesz to doceniał" Czyli nie nawiniesz, nie przetestujsz na szerszym gronie, tylko będziesz nas karmil opowieściami spod mchu i paproci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pkorol 14.10.2019 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2019 Wiarę masz w sobie a nie w Częstochowie. Znasz przypadki cudownych uzdrowień w Częstochowie? Ile takich "cudownych uzdrowień" jest rocznie, miesięcznie czy tygodniowo ? Masz rację, "kawałek drutu" to źadne cudo. Zięba to też "żadne cudo". Ziemba "uzdrawia" ? Znowu się zaczyna żądanie cudownych dowodów? Jaka różnica dla ciebie jeden czy tysiąc? Nikt o zdrowym rozsądku nie podpisze się za tym, że Częstochowa nie "uzdrowiła" (dla mózgowców: nie przyczyniła się do uzdrowienia) ani jednej osoby. Podpiszesz się? nie sądzę. Kolejny produkt mojej chorej wyobraźni: W sobotę dopadło mnie jakieś zapalenie dziąsła, nie mam czym się ratować bo wszystkie cewki rozdałem. Zrobiłem więc kolejną trochę inaczej nic nie działa. Dopiero teraz zrobiłem taka jak ma być, przykładam i po bólu sam nie wierzę jak to się dzieje ale tak jest i jest to dla mnie faktem jak i to, że najpierw było słowo:) Czy Zieba uzdrawia? A jaka różnica konkretnie dla kolegi? Trzeba by zapytać tych co się oddali w jego ręce:) Czy cewka M. uzdrawia- 3xTAK. Jest na forum ktoś kto korzystał z usług "Pana Zieby"? proszę napisać komentarz. Często się słyszy w TV, że znachorzy to BE, i mówią to ci co znachorów na oczy nie widziały. Widział ktoś żywego znachora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pkorol 14.10.2019 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2019 Czyli nie nawiniesz, nie przetestujsz na szerszym gronie, tylko będziesz nas karmil opowieściami spod mchu i paproci... Dla czego nie, jak cię stać zamawiaj śmiało i przetestuj a jak nie to się zadowalaj opowieściami spod mchu i paproci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 14.10.2019 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2019 . Widział ktoś żywego znachora? https://gazetakrakowska.pl/nowy-sacz...ia/ar/13275539 Wśród osób wspierających był pkorol? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 14.10.2019 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2019 Wiarę masz w sobie a nie w Częstochowie. Znasz przypadki cudownych uzdrowień w Częstochowie? Ile takich "cudownych uzdrowień" jest rocznie, miesięcznie czy tygodniowo ? Masz rację, "kawałek drutu" to źadne cudo. Zięba to też "żadne cudo". Ziemba "uzdrawia" ? Obawiam się, że po prostu nie rozumiesz tego, co pkorol pisze. Inne kręgi kulturowe i tyle. A że jesteś "czepialski" bez powodu to wypisujesz swoje złote myśli. Nie pierwszy raz, zresztą. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 14.10.2019 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2019 Czyli nie nawiniesz, nie przetestujsz na szerszym gronie, tylko będziesz nas karmil opowieściami spod mchu i paproci... Pisze , bo lubi się dzielić swoimi doświadczeniami. Nie on jeden się doświadczeniami dzieli na tym forum. A Ty bredzisz po prostu... Uważasz , że tak "z ulicy" dopuszczą kogokolwiek do praktykowania czegokolwiek? Tu nawet własnej wyhodowanej marchewki nie sprzedasz bez pozwolenia i haraczu. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 14.10.2019 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2019 Obawiam się, że po prostu nie rozumiesz tego, co pkorol pisze. Inne kręgi kulturowe i tyle. A że jesteś "czepialski" bez powodu to wypisujesz swoje złote myśli. Nie pierwszy raz, zresztą. Nieudolnie naśladuję Ciebie Z cewek naśmiewasz się ale uzdrowicielskie mocy Ziemby potwierdzasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 14.10.2019 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2019 Terminologia, jakiej używa, zestaw i kontekst wyrywa z butów.Jednak...Mam blade pojęcie, no , domyślam się w którym kierunku idą jego prace.Osobiście uważam, ze w większości rezultatów to efekty placebo. Elektrostymulacja znana jest od dawna.Stosowana jest dość często z dobrym skutkiem.Jednak...Tego nie robi się "na oko"... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 14.10.2019 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2019 (edytowane) Nieudolnie naśladuję Ciebie Z cewek naśmiewasz się ale uzdrowicielskie mocy Ziemby potwierdzasz. Może dlatego, że w odróżnieniu od Ciebie ja po prostu ROZUMIEM, co Zięba mówi? Tak samo rozumiem kawoławizm Jaśkowskiego. Twoje ograniczenia nie pozwalają zauważyć, że nie naśmiewam się i nie z cewek! Zadziwia mnie tylko bardzo "swobodne" podejście pkorola do tego tematu. Dlatego nie rokuję sukcesów, ale jak SUBIEKTYWNIE je odnosi to tylko dobrze. Krzywdy nikomu nie robi. Adam M. Edytowane 14 Października 2019 przez adam_mk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pkorol 14.10.2019 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2019 Gdy moja córeczka nie narodzona konała, to lekarka co uzyskała korzyści majątkowych kilka tys nawet nie wylazła z nad biurka, bo wszystko odbywa się zgodnie ze sztuką. Więc gdyby mnie tam nie było to zabiliby moją córeczkę zgodnie ze sztuką. Posiłkuj się dale tymi przykładami, na pewno ktoś ci przyklaśnie. Dla czego nie piszą, że dziewczynka konała a lekarze rozkładały ręce? Nu chyba, że była wzorowo zdrowa? Też ani słowa: Co do różdżki, sam trzymałem to coś w rękach, koledze wierciły studnię trzy odwierty za pomocą nowoczesnych sonarów i d.. przyszedł gość z r. i pół metry od odwiertu kazał wiercić, woda była. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pkorol 14.10.2019 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2019 Znachorów szczują w każdym cywilizowanym kraju. A zioło lecznictwo, 20 lat temu w polsce było tego pełno a teraz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts