Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Cewki Miszyna, szukam użytkowników

pkorol

Recommended Posts

Witam, ponieważ temat został strolowany przez reptiloidy którym zależ żeby wy korzystali ze szpitali i aptek i w żadnym wypadku nie leczyli się własnoręcznie zrobionymi biorezonansami, przeniosłem wszystkie najważniejsze informacje na: http://www.cheops4.org.pl/cheos/viewtopic.php?f=53&t=2635

Na tym forum reptiloidy mają szlaban, co mnie niezmiernie cieszy:)

Super. Masz spokój. Nikt ci nie zrzędzi za uszami.

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam,siostrzeńcem siostrzeńcem Pawła. Byłem bardzo sceptyczny na początku co do działania tego wynalazku ale bardzo się zdziwiłem po kilku testach na sobie i mojej dziewczynie. Ja osobiście nie potrzebowałem bardzo użycia cewki jednak zdecydowanie odczuwałem więcej energii po chwilowym używaniu, natomiast dziewczyna często skarżyła się na ból głowy przez co dałem jej z ciekawości cewkę i kazałem trzymać na głowie, co ciekawe ból ustąpił i ulga utrzymała się kilka dni, oczywiście obyło się bez tabletek.Właśnie testuję reprinter i jeszcze inaczej działa co czuć! Polecam sprawdzić na sobie, na pewno nie zaszkodzi.

Jak to ujął #802 na swojej nowej kazalnicy i na #804:

"...natomiast dziewczyna często skarżyła się na ból głowy przez co dałem jej z ciekawości cewkę i kazałem trzymać na głowie, co ciekawe ból ustąpił i ulga utrzymała się kilka dni".

Ciekawe gdzie w podręczniku Kamasutry są opisane takie fig-ury :jawdrop:

Rife: https://www.olx.pl/oferta/rpz-14-generator-plazmowy-najnowsza-wersja-gwarancja-jak-rpz-15-CID619-IDyBuVY.html#430f3ba668

No proszę, czyli wiedza zagubiona. Teraz z tego się wyśmiewają reptiloidy. A to całkiem polska produkcja.

Moje generatorki robione na kolanie wyglądają głupio w porównaniu z tymi rarytasami ale działają tak samo skutecznie:)

Edytowane przez pkorol

Na tle tej informacji wasze komentarze brzmiąc idiotycznie. Kiedyś to również była i polska myśl techniczna teraz niema komu produkować bo reptiloidy opanowały wszytko i z producenta polska stałą się tylko przedstawicielem, brawo gratuluję degradacji!:

Założycielem „Imedis” był wybitny rosyjski naukowiec, członek komitetu medycyny doświadczalnej przy RAN prof. J. W. Gotowski który od lat 70-ch XX wieku rozwiał idei F. Morela w dziedzinie biorezonansu, jest ojcem terapii BRT oraz twórcą rosyjskiej szkoły biorezonansu. Całe swoje życie J. Gotowski poświęcił tworzeniu nowych technologii które później wdrażał w medycynę oraz produkcji urządzeń – pierwszy selektor medyczny z funkcją transferu, wielopoziomowa diagnostyka w metodzie Volla, unikalna BFSGD, wegetatywny rezonansowy test (Imedis-Test), WRT+. Jako pierwszemu J. Gotowskiemu udało się przekonać rząd jeszcze związku radzieckiego o uznanie tych metod i wprowadzenie je w system kształcenia podyplomowego lekarzy przy Instytucie Kształcenia Podyplomowego MZ i uzyskać zgodnie z odpowiednim rozporządzeniem MZ ogromne środki na rozszerzenie zakresu badań klinicznych , opracowanie procedur diagnostyko-terapeutycznych, systemu kształcenia specjalistów. Prof. J. Gotowski był zapraszany i uznawany przez wiele środowisk naukowych Europy, Chin gdzie wygłaszał wykłady, uczestniczył w wielu dyskusjach naukowych, na corocznej konferencji w Baden-Baden ma honorowe miejsce w prezydium do tej pory.

http://imedis.pl/

Wszystkie sprzęty medyczne „Imedis” są kwalifikowane w Unii Europejskiej jako wyroby medyczne i zawierają znak CE, będący potwierdzeniem, że urządzenia spełniają wszystkie wymagania i dyrektywy narzucone przez Unię Europejską oraz gwarancją ich jakości. Zajmujemy się produkcją, dystrybucją i serwisem nowoczesnego sprzętu medycznego dla terapii biorezonansem BRIT, multirezonansowej terapii MRT, diagnostyki elektroakupunkturowej metodą Volla, diagnostyki metodą wegetatywnego rezonansowego testu (Imedis-Test) czy diagnostyki segmentarnej BFSGD.

Innowacyjna metoda elektroakupunktury, zwana potocznie metodą Volla, została opracowana przez niemieckiego doktora Reinholda Volla, żyjącego w latach 1909-1989. Działając jako lekarz, opublikował ponad tysiąc różnych prac naukowych, podręczników oraz atlasów poruszających tematykę diagnostyki i terapii elektroakupunkturowej. Idea, którą od początku swoich badań kierował się doktor Voll, miała na celu połączenie wiedzy medycyny chińskiej z ówczesnymi osiągnięciami medycyny i techniki. Prace nad swoją unikatową metodą diagnostyczną rozpoczął w czasie II wojny światowej. Po jej zakończeniu skonstruował profesjonalne urządzenie elektryczne, które stanowiło pierwowzór dla dalszych, skomputeryzowanych i unowocześnionych aparatur pomiarowych.

Flaszka+korek+wiązka z Cat5 eliminuje PM1, PM2,5 i całe śmieci z kominka. Nawet popiół znika. Z komina wylatuje 100% O2 :wave:

Ty gupi jakiś?

Toż to JONIZATOR ORGONOWY!!!

Nie wiedziałem, ze pusta fllaszka zakorkowana UTP tak się nazywa...

Adam M.