Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Cewki Miszyna, szukam użytkowników

pkorol

Recommended Posts

Ty gupi jakiś?

Toż to JONIZATOR ORGONOWY!!!

Nie wiedziałem, ze pusta fllaszka zakorkowana UTP tak się nazywa...

Adam M.

A pewnie że gupi jezdem. To jest najwyżej jonizatorek orgonkowy.

Wprawdzie Czarek P. twierdzi że rozmiar nie ma znaczenia, chyba że dotyczy PAJĄKA 3 milimetrowego w damskiej szatni

od 1:46

Zdjecie działa orgonowego kiedyś wklejałem, widac je z odległości kilkunastu kilometrów B=50,4646.... L=15,3332....

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

[ATTACH=CONFIG]437360[/ATTACH]

Wy tu gadugadu a umie zagnieździła się kolejna pszczółka. Pszczółka bo posmarowana prawdziwym woskiem pszczelim:)

Nie wiedzę "pszczółki" ale może mam słaby wzrok... albo jest już późno...

Nie wszystko pszczółka co żółte.

Z cewkami Mishyna jest tak, że sięgają po nie ludzie wyniszczone chorobą i fizycznie i psychicznie dla tego ich rzekome "zatrucie polem statycznym" może trwać i dłużej i bardziej uciążliwie. Bo idzie gwałtowne oczyszczenie krwi co nokautuje nerki. Dla tego zaleca się praca najpierw z nerkami a potem z chorobą. Ja przez 3 miesiące odkwaszałem intensywnie organizm, więc moje "zatrucie" trwało parę dni i nie było związane z nerkami tylko z ogólnych staniem (samopoczuciem) organizmu. Więc teraz spędzenie przy cewkach nawet cały dzień nic mnie nie przeszkadza. Idą korekcje drobnych niewłaściwych zawirowań pól torsyjnych w moim organizmie.

Od wczoraj zaczyna się rehabilitacja gościa co ma zwyrodnienie kręgosłupa kręg szyjny, był zrobiony rezonans wiec można będzie porównać wyniki po skutecznym leczeniu polem statycznym. I oczywiście niema to znaczenia ale" królik doświadczalny" z własnej inicjatywy nie bierze żadnych leków i innych rodzajów terapii. Jeszcze nie był u lekarza z wynikami więc nie wiem co lekarz w tym konkretnym przypadku zaproponuje. Liczę na to, że mnie udostępnią zdjęcia więc będzie mogli je sobie porównać. Trzymajcie kciuki!, ja nie muszę bo dla mnie wynik terapii jest oczywisty:)

Mishin powołuje się na prace DARSONVALA, on 120 lat temu wprowadził do medycyny sposób leczenia prądem statycznym. Nie jestem pewny czy wszystko dokładnie zrozumiałem, bo nie dotarłem do źródeł. Mishin twierdzi, że D. stosował dokładnie takie same prądy (150mA) w swoich konstrukcjach. Urządzenia D. dziś wyglądają tak: https://dpblog.pl/darsonval-co-to-takiego-jak-dziala-i-na-co-pomaga/

Zrobienie Tora tak banalnie proste, że nawet 7 latek sobie poradził. Zrobił go nie dla siebie a dla nauczycielki której boli łokieć:) Zostałem bez roboty, bo zabrał mnie komputer z oscyloskopem i cały dzień mierzył prądy.

p.s: jak widać, da się tym nie tylko leczyć no i podładować szczoteczkę do zębów.

7latek.jpg

« Ответ #23 : 17.01.2017, 18:56:17 »

Cewka Miszy zastępuje prawie wszystko, -

1. terapia światłem (zakresy działania: światło czerwone, podczerwień i ultrafiolet)

2. ogrzewanie (zakresy: d, arsanval, wszystkie urządzenia UHF, wyposażenie centymetrowe.

3. magnetoterapia, EKG.

4. elektryczne masażery, amplipulusy, elektroforeza.

5. franklinizacja (obróbka wysokonapięciowa)

6. terapia ozonem

Dobrze, że eksperymentatorzy nie dostali się do tomografii, sprzętu rentgenowskiego i dyfibrylatorów ... ;-),