Bertha 22.11.2019 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2019 Ty gupi jakiś? Toż to JONIZATOR ORGONOWY!!! Nie wiedziałem, ze pusta fllaszka zakorkowana UTP tak się nazywa... Adam M. A pewnie że gupi jezdem. To jest najwyżej jonizatorek orgonkowy. Wprawdzie Czarek P. twierdzi że rozmiar nie ma znaczenia, chyba że dotyczy PAJĄKA 3 milimetrowego w damskiej szatni od 1:46 Zdjecie działa orgonowego kiedyś wklejałem, widac je z odległości kilkunastu kilometrów B=50,4646.... L=15,3332.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pkorol 22.11.2019 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2019 Wy tu gadugadu a umie zagnieździła się kolejna pszczółka. Pszczółka bo posmarowana prawdziwym woskiem pszczelim:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 22.11.2019 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2019 I jak działa? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 22.11.2019 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2019 A dziegciu prłóbowałeś? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 22.11.2019 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2019 Chłopina się stara, dzieciukiom miód od ust odbiera a Ty go dziegciem po oczach! Aj waj !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 22.11.2019 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2019 [ATTACH=CONFIG]437360[/ATTACH] Wy tu gadugadu a umie zagnieździła się kolejna pszczółka. Pszczółka bo posmarowana prawdziwym woskiem pszczelim:) Nie wiedzę "pszczółki" ale może mam słaby wzrok... albo jest już późno... Nie wszystko pszczółka co żółte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pkorol 22.11.2019 23:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2019 (edytowane) I jak działa? Adam M. A tak, trzy dni walki aż udało się odpalić, mówią że działa, ja przedawkowałem życiodajnego sinusa teraz nic nie czuję, rodzina chyba też, bo ten "PiorunPiorunowić" tryska energią na 10 metrów:) Edytowane 23 Listopada 2019 przez pkorol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noc 25.11.2019 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2019 ja przedawkowałem życiodajnego sinusa W takim razie nie skończy się na nas. Zamęczysz następne pokolenia. Rekord Matuzalema w twoim zasięgu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pkorol 25.11.2019 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2019 Nie wiem o co chodzi? u mnie wszystko ok. siedzę obładowany cewkami i mam konkretnego powera:) życiodajny sinus mnie wspiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pkorol 26.11.2019 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2019 Z cewkami Mishyna jest tak, że sięgają po nie ludzie wyniszczone chorobą i fizycznie i psychicznie dla tego ich rzekome "zatrucie polem statycznym" może trwać i dłużej i bardziej uciążliwie. Bo idzie gwałtowne oczyszczenie krwi co nokautuje nerki. Dla tego zaleca się praca najpierw z nerkami a potem z chorobą. Ja przez 3 miesiące odkwaszałem intensywnie organizm, więc moje "zatrucie" trwało parę dni i nie było związane z nerkami tylko z ogólnych staniem (samopoczuciem) organizmu. Więc teraz spędzenie przy cewkach nawet cały dzień nic mnie nie przeszkadza. Idą korekcje drobnych niewłaściwych zawirowań pól torsyjnych w moim organizmie.Od wczoraj zaczyna się rehabilitacja gościa co ma zwyrodnienie kręgosłupa kręg szyjny, był zrobiony rezonans wiec można będzie porównać wyniki po skutecznym leczeniu polem statycznym. I oczywiście niema to znaczenia ale" królik doświadczalny" z własnej inicjatywy nie bierze żadnych leków i innych rodzajów terapii. Jeszcze nie był u lekarza z wynikami więc nie wiem co lekarz w tym konkretnym przypadku zaproponuje. Liczę na to, że mnie udostępnią zdjęcia więc będzie mogli je sobie porównać. Trzymajcie kciuki!, ja nie muszę bo dla mnie wynik terapii jest oczywisty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pkorol 26.11.2019 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2019 Mishin powołuje się na prace DARSONVALA, on 120 lat temu wprowadził do medycyny sposób leczenia prądem statycznym. Nie jestem pewny czy wszystko dokładnie zrozumiałem, bo nie dotarłem do źródeł. Mishin twierdzi, że D. stosował dokładnie takie same prądy (150mA) w swoich konstrukcjach. Urządzenia D. dziś wyglądają tak: https://dpblog.pl/darsonval-co-to-takiego-jak-dziala-i-na-co-pomaga/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pkorol 27.11.2019 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2019 (edytowane) Gdyby ktoś chciał zrozumieć jak działają Tory (Torusy) tu chyba wyczerpująca informacja: http://www.soul-guidance.com/lft/torus.htm Edytowane 27 Listopada 2019 przez pkorol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 27.11.2019 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2019 (edytowane) Domniemywam że pkorol istnieje w trzech osobach, skoro ostatnie 3 wpisy są dyskusją miedzy trzema osobami: pkorol vs pkorol vs pkorol. Jak nic trójca nieświęta. Szok! Ooops, widze cztery wpisy. Czwórca nieświęta, jeszcze lepiej. Edytowane 27 Listopada 2019 przez Bertha Ooops Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pkorol 28.11.2019 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2019 Zrobienie Tora tak banalnie proste, że nawet 7 latek sobie poradził. Zrobił go nie dla siebie a dla nauczycielki której boli łokieć Zostałem bez roboty, bo zabrał mnie komputer z oscyloskopem i cały dzień mierzył prądy. p.s: jak widać, da się tym nie tylko leczyć no i podładować szczoteczkę do zębów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pkorol 29.11.2019 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2019 « Ответ #23 : 17.01.2017, 18:56:17 » Cewka Miszy zastępuje prawie wszystko, - 1. terapia światłem (zakresy działania: światło czerwone, podczerwień i ultrafiolet) 2. ogrzewanie (zakresy: d, arsanval, wszystkie urządzenia UHF, wyposażenie centymetrowe. 3. magnetoterapia, EKG. 4. elektryczne masażery, amplipulusy, elektroforeza. 5. franklinizacja (obróbka wysokonapięciowa) 6. terapia ozonem Dobrze, że eksperymentatorzy nie dostali się do tomografii, sprzętu rentgenowskiego i dyfibrylatorów ... , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pkorol 01.12.2019 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2019 Kolega Michał wykonał dla Was pomiary pola statycznego jednej z cewek Miszyna: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pkorol 01.12.2019 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2019 Kolejne jonizatory orgonu znaleźli swoich właścicieli. Zaraz się podładują czystą energią i pójdą w świat:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pkorol 03.12.2019 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2019 Dziwna sprawa ale przestało mi dzwonić w uchu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 03.12.2019 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2019 Koniec się zbliża? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 03.12.2019 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2019 Dziwna sprawa ale przestało mi dzwonić w uchu:) Może tracisz słuch albo zepsuła się dzwonnica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts