Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Cewki Miszyna, szukam użytkowników

pkorol

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wygląda na to że nie tylko ja będę macha środkowym palcem:)

Jestem szwagierką Pawła. Mam 60 lat, używam cewki pasywnej od miesiąca. Trzymam ją w rękach i na stopach. Byłam ostatnio u lekarza reumatologa, od 4 lat leczę się na reumatoidalne zapalenie stawów. Podczas badania odczuwałam silne bóle w stawach a obecnie ustąpiły. Gdy lekarz naciskał stawy rąk i stóp nie było żadnej reakcji bólowej. Pani doktor była zdziwiona.

p.s: gdyby ktoś chciał porozmawiać ze szwagierką telefon udostępnię

Gratuluję!

Musiałem ominąć.

Adam M.

Tu masz matrycy dźwiękowe po Rifu. Wystarczy odtwarzać w dzień i w nocy nic więcej. https://cloud.mail.ru/public/3DJf/23Touwc23/%D0%91%D0%A0%D0%A2%20%D0%BF%D0%BE%20%D0%A0%D0%B0%D0%B9%D1%84%D1%83%20%D1%81%20yukta.org%20-%20%D1%81%20%D0%B4%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D0%B0%D1%86%D0%B8%D0%B5%D0%B9_%D1%87%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%82%20-%206.5%20%D0%93%D0%91/

ps: piszą żeby nie słuchał wszystkiego na raz jeden utwór w ciągu minimum 10 dni. Muszą być dobre słuchawki albo stereo, bo lewa i prawa strona ma znaczenie. Raczej powinno być ustawiono na minimum jako tło.

Edytowane przez pkorol

• 2 weeks później...
Jeszcze święta czy już Nowy Rok? Adam M.

Krótko i na temat, pokonany celnym tekstem Adama Pkorol leży i chyba nie oddycha, egregor przykłada mu cewkę Miszyna do serca , seria impusów przywraca serce do bicia, jeszcze tylko głęboki oddech i nieomal natychmiast wskazujący palec Pkorola zaczyna wystukiwać na klawiaturze komputera kolejny post na FM. NeverEnding Story.

Edytowane przez tomraider

To jakiś wyższy poziom?

Sinusy były, ale one ponad 1 nie wychodzą.

Teraz egregor...

Jeszcze święta czy już Nowy Rok?

Adam M.

dziękuję, że jesteś zemną Bądź zdrów przyjacielu, życzę ci dużo pozytywnych niespodzianek, niech egregor "globalnej fali" będzie również z tobą.

Krótko i na temat, pokonany celnym tekstem Adama Pkorol leży i chyba nie oddycha, egregor przykłada mu cewkę Miszyna do serca , seria impusów przywraca serce do bicia, jeszcze tylko głęboki oddech i nieomal natychmiast wskazujący palec Pkorola zaczyna wystukiwać na klawiaturze komputera kolejny post na FM. NeverEnding Story.

dziękuję, że jesteś zemną Bądź zdrów przyjacielu, życzę ci dużo pozytywnych niespodzianek, niech egregor "globalnej fali" będzie również z tobą.