Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Cewki Miszyna, szukam użytkowników

pkorol

Recommended Posts

Nie, nie wszystkich. Tylko sporadyczne wyjątki.

Ale to dobrze , że się poczuwasz.

A tak poza tym, to wszystko w porządku?

Sprawiasz wrażenie silnie pobudzonego.:lol2:Patrząc na twoje statystyki wybudzasz się z letargu i bijesz pianę. Ty odwiedzasz forum by oznajmiać ,że jesteś inny? W czym człowiecze masz praktykę??????????. W jego cewkach???? Założył se facet (bo może) zgodnie z regulaminem topik i opowiada swoje bajki. A ty oprócz bajek w tym kontrowersyjnym wątek , czym zaszczycisz i powiększysz oglądalność ?.Naiwność twoja mnie powala.:mad::mad::mad:

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:lol2:

Jak na tak wybitnego myśliciela, człowieka tylu talentów i nadludzkich dokonań (w dodatku absolwenta "fizyki uniwersyteckiej"), to jednak trochę wstyd.

Świerzy i znany to był Waldemar, który niestety już nie żyje.

Ale i wówczas powinno być : " nacieranie flaszką Świerzego".

Ty to masz wszystkich za idiotów? Sam będąc poza tym to tak naprawdę o co ci chodzi?.Cewkę chcesz stosować i pytasz o nacieranie flaszką Świerzego? Komiczny jesteś.:p

A wystarczy trochę poczytać i nie bić piany

https://culture.pl/pl/tworca/waldemar-swierzy

Czyli: w pierwszej kolejności trzeba się uczyć a później można...

Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Mark Twain

Oczywiście cytat jest bez osobistych przytyków.

Na zajęciach z przysposobienia wojskowego dowiedziałem się, że w warunkach bojowych, pod Stalingradem, sinus dochodził do SIEDMIU!!!

Wszystko jest możliwe...

Cewka komuś sinus robi... mały, bo poniżej jeden...

Mnie naciearanie świerzą flaszką pomogło...

O co się czepiać?

Pomaga - to dobrze jest!

Adam M.

:lol2:

Jak na tak wybitnego myśliciela, człowieka tylu talentów i nadludzkich dokonań (w dodatku absolwenta "fizyki uniwersyteckiej"), to jednak trochę wstyd.

Świerzy i znany to był Waldemar, który niestety już nie żyje.

Ale i wówczas powinno być : " nacieranie flaszką Świerzego".

Och ty biedna świerzynko.

Niuansów nie łapiesz....

Masz mocną fiksację funkcjonalną.

Ale to nie jest (jeszcze) karalne.

Adam M.

Magnez z witaminą B6 mam w apteczce.

Magnes na półce. Dobry. Neodymowy.

Zagrypiłem się.

Kupiłem flaszkę. Wypiłem. Flaszką natarłem płucka kaszlące i - POMOGŁO!

Chyba będę żył!

Nacieranie świerzą flaszką naprawdę pomaga.

Adam M.

Jaja robisz czyżby wiedziałeś (nie sądzę) o eksperymentach kiedy dzieci nacierano chropowatą rękawicą i o dziwo kaszel mijał. Medyk penie to jakoś wytłumaczy

Jak nie pisałeś?

Mógłbyś przynajmniej starać się zrozumieć to co bezmyślnie przeklepujesz.

Fizyka legła w gruzach, a fale torsyjne przysypały te gruzy żwirkiem i przykryły sinusem.Pole elektromagnetyczne jest układem pól magnetycznego i elektrycznego.

5 groszy za tłumik czegoś co nie występuje, to całkiem sporo.

No jeśli nic nie "nadaje" to czy w pierwszym wpisie wprowadzasz nas wszystkich w błąd?

i jeszcze kontynuujesz powielanie nieprawdy

To w końcu ta cewka emituje, czy nie emituje? Gdzie leży prawda?

Tylko jedna uwaga, teksty na które się powołujesz napisane nie prze zemnie, ja tak poprawną polszczyzną nie umiem pisać:) Jeżeli chcesz poznać szczegóły to sięgnij do źródła. Ja nie mogę wklejać 200 stronicowych raportów. Raz tak zrobiłem to potem narzekali, że im komputery się zawieszają:)

A skąd ja mogę wiedzieć co emituje a co nie, jestem zwykłym elektrykiem a nie fizykiem albo co to są fale, na morzu tak to rozumiem ale niebieska i czerwona i dla czego się nie znoszą na wzajem tego już nie rozumiem.

Jest chore kolano i odprysk łękotki.Stwierdzony rtg i usg to nie pisz nieprawdy ,że tu twoja cewka pomoże. Po chłopsku inaczej nie umiem.:mad:

.

Ja tak twierdzę? Gdzie, kiedy? Niby jak miała by pomóc, weźmie i przyciągnie swoimi raczkami ten odprysk? Nie masz wyboru tylko operacja. Dokładnie taki tekst usłyszałem od lekarza, ty pewnie też. Ale ja w odróżnieniu od ciebie nie skończyłem szkoły i jak się okazało niedawno, że z ciemnogrodu jestem, więc na żadne operacje nie polazłem, bo jak ja będę pracował na budowie? A no ni jak. Więc sobie poradziłem, teraz jestem w pełni sprawny tak jak do awarii mojej łękotki. Szkoda, że nie znałem cewek bo wtedy moja rehabilitacja trwałaby zdecydowanie krócej a nie rok. Jeżeli chcesz chwycić szans za ogon i zostać zdrowym a nie inwalidą, to mogę ci zrobić cewkę na pewno ci wyleczy a nie pomoże. Jak to zrobi a no nie istniejącym polem torsyjnym. Innych leczy a czym ty jesteś od nich lepszy? a no w niczym.

Biedne dzieciaki...

Bańki były lepsze!

Starszych chropowatą nie nacierali, bo nacieracz po pysku by dostał.

:lol:

Adam M.

Nie zawsze możesz dać bańki, na przykład na szyję nie. Ale nacieranie pomaga. Zrobiłem tak babie co nosi mleko, jakoś więcej nie narzeka na zdrowie i życie ogólnie. Śmigiem oddaje mleko i już jej niema :) Więc to działa!

Edytowane przez pkorol

Ja tak twierdzę? Gdzie, kiedy? Niby jak miała by pomóc, weźmie i przyciągnie swoimi raczkami ten odprysk? Nie masz wyboru tylko operacja. Dokładnie taki tekst usłyszałem od lekarza, ty pewnie też. Ale ja w odróżnieniu od ciebie nie skończyłem szkoły i jak się okazało niedawno, że z ciemnogrodu jestem, więc na żadne operacje nie polazłem, bo jak ja będę pracował na budowie? A no ni jak. Więc sobie poradziłem, teraz jestem w pełni sprawny tak jak do awarii mojej łękotki. Szkoda, że nie znałem cewek bo wtedy moja rehabilitacja trwałaby zdecydowanie krócej a nie rok. Jeżeli chcesz chwycić szans za ogon i zostać zdrowym a nie inwalidą, to mogę ci zrobić cewkę na pewno ci wyleczy a nie pomoże. Jak to zrobi a no nie istniejącym polem torsyjnym. Innych leczy a czym ty jesteś od nich lepszy? a no w niczym.

Ups.:no:

Ups.:no:

Dzień 8.

Zacznę od dzisiejszego ranka - fakt, wczoraj stosowałem swoje metody na odkwaszanie organizmu, ale takiego wyniku jeszcze nie miałem - 8 pH. Bylem dzisiaj na basenie, zrobiłem dystans 1,5 km, ... Dzisiaj, po roku od operacji odważyłem się popłynąć żabką. Dla mojego kolana to bardzo trudne ruchy, przez dziewięć miesięcy, z polecenia lekarza nie mogłem tak pływać. Dzisiaj połowę dystansu zrobiłem właśnie żabką, i szło mi o wiele lepiej, niż kraulem.

Co do cewki, przykładałem dzisiaj dwa razy po pięć minut na jedną i drugą stronę na wysokości nerek. Dzisiaj miałem za to inne, niż zazwyczaj odczucia - z lewej ewidentne ciepło, a nawet gorąco, zaś z prawej, mało wyczuwalne, ale wyczuwalne zimno. W jednej chwili czułem ciepło, intensywniejsze odczucie, a z drugiej strony delikatny chłód.

Katar minął, odczucie przeziębienia również.

Nie zawsze możesz dać bańki, na przykład na szyję nie. Ale nacieranie pomaga. Zrobiłem tak babie co nosi mleko, jakoś więcej nie narzeka na zdrowie i życie ogólnie. Śmigiem oddaje mleko i już jej niema :) Więc to działa!

Dobrze natarty czymś szorstkim też bym więcej nie narzekał...

Baba daje więcej i szybciej....

Ja chłop jestem, to się nie znam. Ale może to dobre dla baby?

Twoje cewki jednak mają sporo mocy!

Tanie, dostępne...

Pomagają jak umarłemu kadzidło....

Zobacz co w XXI wieku wymyśliła medycyna!

A konkretnie - onkologia!!!

https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,25695151,kielce-do-szpitala-onkologicznego-trafily-relikwie-swietej.html

Płacimy im co miesiąc w huj kasy a oni nas leczą... relikwiami!

Kość ze stopy JPII czy fragment innego świętego truposza ma nas uzdrawiać...

Ciekawe jak?

Potężną mamy onkologię!!!

Adam M.

Opanuj się, żyjemy w wolnym kraju i wolno mi mieć i być w szpitalnej kaplicy i mieć tam co ja chcę. Gdzie pójdzie matka co straciła dziecko? Do ordynatora się wypłakać albo zaczepi pierwszą lepszą pielęgniarkę?:) Tobie pomaga wóda a komuś kość wódowa, w czym problem a raczej w kim? A ponieważ ci co wierzą nie mówią, ze jesteś idiotą bo nie wierzysz to dla czego egzekwujesz sobie prawo ich oczerniać jesteś od nich gorszy? nie sądzę

Dobrze natarty czymś szorstkim też bym więcej nie narzekał...

Baba daje więcej i szybciej....

Ja chłop jestem, to się nie znam. Ale może to dobre dla baby?

Twoje cewki jednak mają sporo mocy!

Tanie, dostępne...

Pomagają jak umarłemu kadzidło....

Zobacz co w XXI wieku wymyśliła medycyna!

A konkretnie - onkologia!!!

https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,25695151,kielce-do-szpitala-onkologicznego-trafily-relikwie-swietej.html

Płacimy im co miesiąc w huj kasy a oni nas leczą... relikwiami!

Kość ze stopy JPII czy fragment innego świętego truposza ma nas uzdrawiać...

Ciekawe jak?

Potężną mamy onkologię!!!

Adam M.

Ciekawe czy z tych relikwii emituje jakaś "energia" - wiruski, zarazki, bakteryjki i tym podobne lecznicze emisyje :)

Lepiej jest wydać 2 mld na tv niż na leczenie.

A może tv też leczy?

Ciekawe czy z tych relikwii emituje jakaś "energia" - wiruski, zarazki, bakteryjki i tym podobne lecznicze emisyje :)

Lepiej jest wydać 2 mld na tv niż na leczenie.

A może tv też leczy?

No jak nie jak tak?

https://www.youtube.com/watch?v=wz0mJwD_AEQ

W 1990 powstało Porozumienie Centrum, partyjka którą do dziś czka się całej Polsce.