Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Cewki Miszyna, szukam użytkowników

pkorol

Recommended Posts

Co to znaczy umorzone?

Duch śnięty zapłacił z aktywów Banco Ambrosiano?

Zapłaciłeś Ty, ja, szanowne koleżeństwo i pani Agnieszka ze sklepu za rogiem. Zaś tatałajstwo pod nowym szyldem rządzi;

stojąc na skraju przepaści stawia odważny krok na przód.

W imaginacji napoliona to się nazywa postęp.

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dokładnie to posłowie (chyba 232 osobniki) wybrani z woli części Narodu zagłosowali na dotację dla TVPiS a mieli możliwości zagłosowali na znacznie lepszy cel - ratowanie życia bliźnich.

Dla nich widocznie lepsza jest dotacja dla TVPiS bo własne leczenie mają za darmo. Dla najbliższych też załatwią darmowe leczenie a pozostali nie liczą się i nie mają nic do powiedzenia. No 10 maja coś mają ale dostaną jakąś zachętę.

PS To nie jest post o polityce.

Wy tu gadu-gadu (jak zawsze) a my sobie radzimy sami i na nikogo nie spoglądamy się i nie od nikogo jałmużniczego nie oczekujemy. Nasz los w naszych rękach. A wy dalej narzekajcie na władzę was wartą:)

Magiczna liczba za nami:

Dzień 9.

W sumie bez żadnych fajerwerków dzisiaj, ale to może wynikać, że zajęty byłem cały czas i nie było jak porozmyślać (jak to na emeryturze, permanentny brak czasu :D ). Uczucie ciepła po lewej stronie i zimna po prawej jak ostatnio, ale ciepło bardziej intensywne. Miałem wrażenie, ze to nie na skórze je czuje a wewnątrz. Ciekawe i nawet takie trochę niewiarygodne, bo po odłożeniu cewki poziom odczuć się obniżył.

Ja tak twierdzę? Gdzie, kiedy? Niby jak miała by pomóc, weźmie i przyciągnie swoimi raczkami ten odprysk? Nie masz wyboru tylko operacja. Dokładnie taki tekst usłyszałem od lekarza, ty pewnie też. Ale ja w odróżnieniu od ciebie nie skończyłem szkoły i jak się okazało niedawno, że z ciemnogrodu jestem, więc na żadne operacje nie polazłem, bo jak ja będę pracował na budowie? A no ni jak. Więc sobie poradziłem, teraz jestem w pełni sprawny tak jak do awarii mojej łękotki. Szkoda, że nie znałem cewek bo wtedy moja rehabilitacja trwałaby zdecydowanie krócej a nie rok. Jeżeli chcesz chwycić szans za ogon i zostać zdrowym a nie inwalidą, to mogę ci zrobić cewkę na pewno ci wyleczy a nie pomoże. Jak to zrobi a no nie istniejącym polem torsyjnym. Innych leczy a czym ty jesteś od nich lepszy? a no w niczym.

Wytłuszczone

ad1. prawda i tak powiedzieli.Do wyboru PRP :https://arkana.pl/piekna/prp-like-alternatywa-dla-zabiegow-z-osoczem-bogatoplytkowym/

ad2. póki co decyzja należy do mnie. Do wyboru :https://sklepmedyczny.com.pl/kwas-hialuronowy-stawy-warto-go-stosowac/

ad3. operacja .Do wyboru :https://www.sport-klinika.pl/zabiegi/zabiegi-operacyjne/lakotka-leczenie-operacyjne-uszkodzen-szycie-wyciecie-przeszczep/

ad4. no i komórki macierzyste : https://www.sport-med.pl/leczenie/komorki-macierzyste-w-ortopedii

ad5. Twoja cewka kiedy za ile możesz mi zrobić. Tylko na w/w dolegliwość? Niczego nie upublicznię. Słucham.

Wytłuszczone

ad4. no i komórki macierzyste : https://www.sport-med.pl/leczenie/komorki-macierzyste-w-ortopedii

.

W zamierzchłych czasach nabierano do strzykawki krew własną i ją wprowadzano pod skórę w na przykład okolicę kolana ot i całe komórki macierzyste:)

Edytowane przez pkorol

ad5. Twoja cewka kiedy za ile możesz mi zrobić. Tylko na w/w dolegliwość? Niczego nie upublicznię. Słucham.

Dobra wiadomość, cewka wraca, daj adres to ci ją podeślę na próbę, jeżeli będziesz zdecydowany to ci zrobię twoją. Zapłacisz tylko za przesyłkę kiedy ją odeślesz do mnie.

Edytowane przez pkorol

Dobra wiadomość, cewka wraca, daj adres to ci ją podeślę na próbę, jeżeli będziesz zdecydowany to ci zrobię twoją. Zapłacisz tylko za przesyłkę kiedy ją odeślesz do mnie.

Znaczy - już mu nie potrzebna...

Smutne... Kondolencje...

Ale rodzina uczciwa!

ODSYŁAJĄ!

No, chyba ze się myle i coś źle zrozumiałem.

Adam M.

Znaczy - już mu nie potrzebna...

Adam M.

Cha ha:) za szybko doszedł do zdrowia, matryca go odrzuca bo wykracza poza scenariusz. Mówiłem mu, że musisz się rozwijać, coś poczytać o biorezonansach i w ogóle nie stać w miejscu. Nie po słuchał. Na tym poziomie rozwoju nie może używać dalej cewek bo się nie mieszczą w jego scenariuszu życiowym.

Dziś dzwoniłem do babki o której pisałem parę miesięcy temu co miała zapalenie stawów od 4 lat. Pytam co i jak bo Pni się nie odzywa. Mówi, że schowała cewkę do szuflady. Że co?! A no bo mi już nic nie boli więc nie używam:) Ciekawy jestem co na to lekarz powie:)

Znana metoda. Gdy ząb boli , to na widok drzwi gabinetu stomatologa ból przechodzi.. A za kilka dni opuchlizna schodzi razem z wypadającym zębem i ropą wypływającą z jamy gębowej, mamy następnego szczerze wyszczerbionego człowieczka. Gdy gębę otworzy, to ptaki w locie padają niczym muchy nad ogniskiem.

Skoro tak mówisz, to powiec czym przestraszyłem obecnego jęczmienia na górnej powiece? :) wczoraj rano się obudziłem z bólem oka, po południu miałem zaczerwienioną powiekę a na wieczór to już było wiadomo że to jęczmień, rano miałem spuchniętą powiekę maksymalnie a teraz to powieka wygląda tak jak wczoraj w południe. Ciekawe czy jutro będzie po wszystkim? Mam cztery cewki i przykładałem je na przemian. Byłem zawiedziony dziś rano, że cewki sobie nie poradziły?:) Ale przypomniałem sobie jak mi dwa lata temu dał popalić jęczmień aż wylądowałem u okulisty prywatnie. Więc cewki tym razem świetnie sobie poradziły a i zaoszczędziły kolejną stówkę:) W moim ciemnogrodzie cewki rządzą!:)

Nic z tych rzeczy nie robiłem, bo i poco.

Leczenie

Jęczmień może pęknąć samoistnie, uwalniając ropę, lub zaschnąć w ciągu tygodnia – nie należy próbować go rozcinać samodzielnie.

Leczenie ogranicza się do nagrzewania lub stosowania ciepłych suchych kompresów lub maści okulistycznych na powieki (np. z neomycyną) i/lub kropli z antybiotykiem do przemywania oczu w przypadku jęczmienia wewnętrznego, które powodują przyspieszenie jego dojrzewania i wspomagają oczyszczenie oka. Gdy typowe leczenie zawodzi, konieczna może być interwencja chirurgiczna.

Skoro tak mówisz, to powiec czym przestraszyłem obecnego jęczmienia na górnej powiece? :) wczoraj rano się obudziłem z bólem oka, po południu miałem zaczerwienioną powiekę a na wieczór to już było wiadomo że to jęczmień, rano miałem spuchniętą powiekę maksymalnie

Ha, ha - znowu.

Ty lepiej sprawdż, czyś się nie pobudował na jakiś radioaktywnych odpadach z wielkiego pieca, bo co i rusz wyskakują ci nowe dolegliwości.

A może to coś innego...

Słyszałem o teorii radzieckiego akademika Grischina, że cewka to induktor negatywnej energii i lecząc jedno miejsce, ładuje nią inne organy ciała, które z czasem odmawiają posłuszeństwa. Patrząc, jak co i rusz się coś w tobie sypie zaczynam w nią wierzyć...

Ha, ha - znowu.

Słyszałem o teorii radzieckiego akademika Grischina, że cewka to induktor negatywnej energii i lecząc jedno miejsce, ładuje nią inne organy ciała, które z czasem odmawiają posłuszeństwa. Patrząc, jak co i rusz się coś w tobie sypie zaczynam w nią wierzyć...

Jestem tylko człowiekiem i nie mam wpływu na akurat jęczmień, każdy morze się załapać. Grischina miał rację, szkoda, ze go nie dosłyszałeś do końca. Bo są lewo i prawostronne pola torsyjne. Moje cewki mają prawy. Które leczą:)

Ja mam generalny remont całego ciała, bo używam cewek cały czas, nie dla tego że coś mi boli a dla profilaktyki

Po drugie większość użytkowników cewek odnotowuje ujawnienie się chorób o których nie miały pojęcia. Bo jest tak: nerka nie boli ale odbija czkawką w kręgosłup. wiec leczony kręgosłup nie leczy przyczyny i nerka ci przypomina co jakiś czas o sobie. Tak było u mnie, wystarczyło dwa razy pomasować nerkę i bule kręgosłupa ustały:) I jest tego multum, czytajcie o masażach wisceralnych i bądźcie zdrowi na prawdę. Dziś byłem u lekarza pierwszego kontaktu w związku z kraksą mam spięty brzuch raczej od stresu i chciałem dostać skierowanie na masaże brzucha, to babka mi powiedziała, że takie masaży nie istnieją i najwyżej to mogę się starać o masaż kręgosłupa:( no i kto tu z ciemnogrodu?:)

Bibliję kiedyś czytałem...

Tam był taki facio - HIOB się nazywał.

Miał to samo.... Co chwila cuś na niego spadało.

W sensie - że jakaś przypadłość, przykrość...

Cewki nie miał, bo nie pisali o tym w biblji.

Biblię masz?

Może poczytaj?

Zdaje się że tamtemu się poprawiło.

Adam M.