Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Cewki Miszyna, szukam użytkowników

pkorol

Recommended Posts

Cewki były i zastały opisane ale hec po Hiobie:) A po drugie Hiob się nie leczył:) Więc teoria wyssana z palca. A po trzecie, nigdzie nie napisano, że masz się nie leczyć, warto czytać to i owo nie koniecznie dla wiedzy, chociaż dla ogłady. A żeby nie wychodzić na takiego tumana, jak ja, z ciemnogrodu:)

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Takie tam z Księgi Hioba...

ROZDZIAŁ 13OTO moje oko widziało towszystko, moje ucho słyszało izrozumiało.2 Co wiecie wy, ja także wiem, nie jestem od was gorszy.3 Dlatego chciałbym mówić zWszechmocnym ipragnę prawo-wać się zBogiem.4 Wy bowiem jesteście sprawcami kłamstwa, wszyscy jesteście marny-mi lekarzami.5 Obyście raczej zamilkli, auzna-no by wam to za mądrość.6 Słuchajcie teraz mojego rozumo-wania, zważajcie na obronę moich warg.

Adam M.

Bibliję kiedyś czytałem...

Tam był taki facio - HIOB się nazywał.

Miał to samo.... Co chwila cuś na niego spadało.

W sensie - że jakaś przypadłość, przykrość...

Cewki nie miał, bo nie pisali o tym w biblji.

Biblię masz?

Może poczytaj?

Zdaje się że tamtemu się poprawiło.

Adam M.

W topiku o cewce zapytam.Którą ty biblie czytałeś? Stary Testament i o Hiobie?

CZĘŚĆ WSTĘPNA: HISTORIA CIERPIEŃ BOGOBOJNEGO HIOBA

https://biblia.deon.pl/rozdzial.php?id=431

W topiku o cewce zapytam.Którą ty biblie czytałeś? Stary Testament i o Hiobie?

CZĘŚĆ WSTĘPNA: HISTORIA CIERPIEŃ BOGOBOJNEGO HIOBA

https://biblia.deon.pl/rozdzial.php?id=431

... daj adres to ci ją podeślę na próbę, jeżeli będziesz zdecydowany to ci zrobię twoją. Zapłacisz tylko za przesyłkę kiedy ją odeślesz do mnie.

Do czego to jest podłączone?

EDIT. Już wiem, przejrzałem posty wstecz.

Dodam też, ze generator standardowy nie mógł sobie poradzić i tylko drażnił tego drania, dopiero jak odpaliłem generator który ma pływający przebieg meandr 270-326 kHz wiec on go zabił na amen, nic mi nie boli, wieko nadal opuchnięte bo nie sztuka zabić wirusa, problem go wydalić z organizmu.

p.s: dziś pobierano mi krew na badania, pytałem pielęgniarki czy robią pH krwi to mnie mało nie skrzyczały, bo niema czegoś takiego:).

Edytowane przez pkorol

Znalazłem książkę w Empiku autorki tak zwanych Zapperów. Wszystko napisane naukowcem zrozumiałym dla kucharek językiem. Opis bardzo łatwego do zrobienia urządzenia, nawet lutownica nie będzie potrzebna. :

Kuracja życia metodą dr Clark

W ciągu kilku minut (a nie dni czy tygodni, jak w przypadku kuracji antybiotykami) można zabić

bakterie, wirusy oraz pasożyty, wykorzystując do tego prąd elektryczny.

Je˝eli cierpisz na przewlekle zakażenie, masz raka lub AIDS, naucz się, jak zbudować urządzenie

elektroniczne, które to natychmiast powstrzyma. Jest ono bezpieczne, nie daje skutków ubocznych i

nie przeszkadza w żadnej kuracji, jaka możesz obecnie stosować.

• 2 weeks później...

Dla tych co rozum jeszcze nie pozjadały: Kraków dziecko urodziło się zdrowe ale.. do 4 roku życia uporczywy katar, kaszel, nic lekarze nie mogli znaleźć a tym bardziej pomóc. Dopiero przesiedlenie się na wieś złagodziło objawy ale nie rozwiązało problem. Dostanie cewkę, zobaczymy czy się wyleczy całkowicie. Moja córka 8 lat: uporczywy katar bule głowy- badania super sprzętami i takie tam nie wykazały przyczyn, nie było jak i czym ją leczyć. Tak było dopóki tatuś nie sięgnął po rozum a według niektórych go stracił. Po kuracji cewkami córka pozbyła się przewlekłego kataru ale musi spać z cewka pod poduszką, bo katar po trzech dniach do tygodnia nawraca jeżeli odstawia cewki. Bul głowy nie wrócił już tylko jednym przyłożeniu cewki na 5 minut. Nie wiem jak wam, mnie szczęka opada. NFZ wybulił potężną kasę na rozpoznanie jej choroby a głupia cewka zrobiona z odpadków kabla wyleczyła ja całkowicie.

Cewki możecie zrobić sami są instrukcje, niema tu żadnych skomplikowanych części, oprócz kawałka drutu i trochę chęci nic nie potrzebujecie.

• 3 weeks później...

Sprawdź czy wirus paniki już cię nie trafił?:)

Jeżeli robisz albo zrobiłeś cokolwiek czego nie robiłeś miesiąc temu.

Uwaga trafił ciebie wirus paniki, zatrzymaj się i przemyśl czy na pewno sobie nie szkodzisz? Zapytaj siebie, czy zrobiłbyś to coś rok temu ot i będzie poprawna odpowiedź co należy robić w dzisiejszej sytuacji. Media nakręcają atmosferę, śmiertelność zwolniła, sprowadzili do kraju nowych chorych, dalej marnie idzie, wszystko pozamykali. Myślisz, że to koniec Jaki będzie kolejny krok? Najśmieszniejsze jest w tym wszystkim to, że data końca pandemii już znana:) Niby skąd? Pewnie super komputery już wszystko obliczyli, albo wróżki się wykazały. To nie jest prawdziwa epidemia więc nie rób nić a nie zauważysz jak minie. Wyzywaliście mnie od głupka od pół roku, że placebo i kłamstwo opowiadam a daliście się nabrać mediom. No i jaka wasza wolna wala? Żadna.