pkorol 17.02.2020 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2020 Cewki były i zastały opisane ale hec po Hiobie:) A po drugie Hiob się nie leczył Więc teoria wyssana z palca. A po trzecie, nigdzie nie napisano, że masz się nie leczyć, warto czytać to i owo nie koniecznie dla wiedzy, chociaż dla ogłady. A żeby nie wychodzić na takiego tumana, jak ja, z ciemnogrodu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 17.02.2020 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2020 http://wojtek.pp.org.pl/pliki/notki/2018-06-06_kluczowy-czynnik-podwojenia-kpi-w-biznesie-hioba/UBG-Ksiega-Hioba.pdf Kiedyś czytałem i coś tam pamietam...Moze poczytasz? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 17.02.2020 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2020 Takie tam z Księgi Hioba... ROZDZIAŁ 13OTO moje oko widziało towszystko, moje ucho słyszało izrozumiało.2 Co wiecie wy, ja także wiem, nie jestem od was gorszy.3 Dlatego chciałbym mówić zWszechmocnym ipragnę prawo-wać się zBogiem.4 Wy bowiem jesteście sprawcami kłamstwa, wszyscy jesteście marny-mi lekarzami.5 Obyście raczej zamilkli, auzna-no by wam to za mądrość.6 Słuchajcie teraz mojego rozumo-wania, zważajcie na obronę moich warg. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pkorol 17.02.2020 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2020 Tak wygląda aplikator do oka:)[ATTACH=CONFIG]440961[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 18.02.2020 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2020 Bibliję kiedyś czytałem... Tam był taki facio - HIOB się nazywał. Miał to samo.... Co chwila cuś na niego spadało. W sensie - że jakaś przypadłość, przykrość... Cewki nie miał, bo nie pisali o tym w biblji. Biblię masz? Może poczytaj? Zdaje się że tamtemu się poprawiło. Adam M. W topiku o cewce zapytam.Którą ty biblie czytałeś? Stary Testament i o Hiobie? CZĘŚĆ WSTĘPNA: HISTORIA CIERPIEŃ BOGOBOJNEGO HIOBA https://biblia.deon.pl/rozdzial.php?id=431 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 18.02.2020 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2020 Kiedyś czytałem chyba wszystkie co świętsze księgi.Main Kampf Adolfka i 120 dni Sodomy de Sade - też. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pkorol 18.02.2020 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2020 W topiku o cewce zapytam.Którą ty biblie czytałeś? Stary Testament i o Hiobie? CZĘŚĆ WSTĘPNA: HISTORIA CIERPIEŃ BOGOBOJNEGO HIOBA https://biblia.deon.pl/rozdzial.php?id=431 ... daj adres to ci ją podeślę na próbę, jeżeli będziesz zdecydowany to ci zrobię twoją. Zapłacisz tylko za przesyłkę kiedy ją odeślesz do mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 18.02.2020 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2020 Może mu pomoże?Ostatnio już bardzo się plącia w zeznaniach...Pogarsza mu się? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emtebe 18.02.2020 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2020 (edytowane) Tak wygląda aplikator do oka:) [ATTACH=CONFIG]440961[/ATTACH] Do czego to jest podłączone? EDIT. Już wiem, przejrzałem posty wstecz. Edytowane 18 Lutego 2020 przez Emtebe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 18.02.2020 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2020 Może mu pomoże? Ostatnio już bardzo się plącia w zeznaniach... Pogarsza mu się? Adam M. Chyba masz filtr rzeczywistości zapchany. Ty się plączesz w swoich teoriach nieprawdziwych i fantazji budowlanej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pkorol 18.02.2020 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2020 (edytowane) Do czego to jest podłączone? EDIT. Już wiem, przejrzałem posty wstecz. Dodam też, ze generator standardowy nie mógł sobie poradzić i tylko drażnił tego drania, dopiero jak odpaliłem generator który ma pływający przebieg meandr 270-326 kHz wiec on go zabił na amen, nic mi nie boli, wieko nadal opuchnięte bo nie sztuka zabić wirusa, problem go wydalić z organizmu. p.s: dziś pobierano mi krew na badania, pytałem pielęgniarki czy robią pH krwi to mnie mało nie skrzyczały, bo niema czegoś takiego:). Edytowane 18 Lutego 2020 przez pkorol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 18.02.2020 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2020 wieko nadal opuchnięte,, p.s: dziś pobierano mi krew na badania, pytałem pielęgniarki czy robią pH krwi to mnie mało nie skrzyczały, bo niema czegoś takiego:). Racz zauważyć, że mądrości przybywa z wiekiem. Najczęściej jest to wieko od trumny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 18.02.2020 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2020 p.s: dziś pobierano mi krew na badania, pytałem pielęgniarki czy robią pH krwi to mnie mało nie skrzyczały, bo niema czegoś takiego:). Że co, źe ma czegoś takiego jak "pH krwi" ? Jest Badanie też jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pkorol 18.02.2020 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2020 Ot prawdziwy pogromca wirusów [ATTACH=CONFIG]440996[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pkorol 23.02.2020 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2020 Znalazłem książkę w Empiku autorki tak zwanych Zapperów. Wszystko napisane naukowcem zrozumiałym dla kucharek językiem. Opis bardzo łatwego do zrobienia urządzenia, nawet lutownica nie będzie potrzebna. : Kuracja życia metodą dr ClarkW ciągu kilku minut (a nie dni czy tygodni, jak w przypadku kuracji antybiotykami) można zabićbakterie, wirusy oraz pasożyty, wykorzystując do tego prąd elektryczny.Je˝eli cierpisz na przewlekle zakażenie, masz raka lub AIDS, naucz się, jak zbudować urządzenieelektroniczne, które to natychmiast powstrzyma. Jest ono bezpieczne, nie daje skutków ubocznych inie przeszkadza w żadnej kuracji, jaka możesz obecnie stosować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 23.02.2020 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2020 Zamiast mordować wirusy i bakterie, taniej i szybciej jest użyć Smith & Wesson 9.Jedna sztuka i po ptokach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 23.02.2020 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2020 Katar leczony trwa siedem dni.Nie leczony - tydzień!Te wiruchole są tak małe, że nie da się ich spałować!!!No i nie ma sposobu na katar... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pkorol 05.03.2020 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2020 Dla tych co rozum jeszcze nie pozjadały: Kraków dziecko urodziło się zdrowe ale.. do 4 roku życia uporczywy katar, kaszel, nic lekarze nie mogli znaleźć a tym bardziej pomóc. Dopiero przesiedlenie się na wieś złagodziło objawy ale nie rozwiązało problem. Dostanie cewkę, zobaczymy czy się wyleczy całkowicie. Moja córka 8 lat: uporczywy katar bule głowy- badania super sprzętami i takie tam nie wykazały przyczyn, nie było jak i czym ją leczyć. Tak było dopóki tatuś nie sięgnął po rozum a według niektórych go stracił. Po kuracji cewkami córka pozbyła się przewlekłego kataru ale musi spać z cewka pod poduszką, bo katar po trzech dniach do tygodnia nawraca jeżeli odstawia cewki. Bul głowy nie wrócił już tylko jednym przyłożeniu cewki na 5 minut. Nie wiem jak wam, mnie szczęka opada. NFZ wybulił potężną kasę na rozpoznanie jej choroby a głupia cewka zrobiona z odpadków kabla wyleczyła ja całkowicie. Cewki możecie zrobić sami są instrukcje, niema tu żadnych skomplikowanych części, oprócz kawałka drutu i trochę chęci nic nie potrzebujecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pkorol 06.03.2020 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pkorol 25.03.2020 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2020 Sprawdź czy wirus paniki już cię nie trafił? Jeżeli robisz albo zrobiłeś cokolwiek czego nie robiłeś miesiąc temu. Uwaga trafił ciebie wirus paniki, zatrzymaj się i przemyśl czy na pewno sobie nie szkodzisz? Zapytaj siebie, czy zrobiłbyś to coś rok temu ot i będzie poprawna odpowiedź co należy robić w dzisiejszej sytuacji. Media nakręcają atmosferę, śmiertelność zwolniła, sprowadzili do kraju nowych chorych, dalej marnie idzie, wszystko pozamykali. Myślisz, że to koniec Jaki będzie kolejny krok? Najśmieszniejsze jest w tym wszystkim to, że data końca pandemii już znana:) Niby skąd? Pewnie super komputery już wszystko obliczyli, albo wróżki się wykazały. To nie jest prawdziwa epidemia więc nie rób nić a nie zauważysz jak minie. Wyzywaliście mnie od głupka od pół roku, że placebo i kłamstwo opowiadam a daliście się nabrać mediom. No i jaka wasza wolna wala? Żadna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts