Gość Arturo72 07.02.2020 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2020 A poco zakładać PV? Jeśli wkładam X zł to zakładam że te X zł domnie wróci w jakimś czasie a później zacznie dla mnie zarabiać. Jeśli nie zacznie zarabiać to niezwarto tym sobie dupy zawracać. Dzisiaj Powiesili mi Froniusa z zabezpieczeniami i profile na dachu w poniedziałek pewnie wciągną panele. A to jak wygląda dach kij mnie obchodzi tak samo mam w D.. że na elewacji wisi klima. Zresztą PV ładnie wygląda takie moje zdanie. Aha, to kocioł na węgiel kiedy Ci się zwrócił? Za darmo go chyba nie miałeś Ja pakujac pompę do domu nie patrzyłem na to czy i kiedy mi się zwróci. Po prostu miało być czysto, tanio i bezobslugowo a ona to gwarantowala, w stosunku do prądu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 07.02.2020 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2020 Aha, to kocioł na węgiel kiedy Ci się zwrócił? Za darmo go chyba nie miałeś Ja pakujac pompę do domu nie patrzyłem na to czy i kiedy mi się zwróci. Po prostu miało być czysto, tanio i bezobslugowo a ona to gwarantowala, w stosunku do prądu Ale kocioł, kominek, PC.... nie służy do zarabiania a PV tak. Kocioł.... zakładasz do grzania dupy a PV do czego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aldente 08.02.2020 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2020 Ale kocioł, kominek, PC.... nie służy do zarabiania a PV tak. Kocioł.... zakładasz do grzania dupy a PV do czego? Do grzania wody. U mnie panele w ilości 4 szt. grzeją CWU. W słoneczne dni nie muszę specjalnie rozpalać w piecu, aby mieć ciepłą wodę. Kto rozpala w piecu w lato, ten wie jakie to wygodne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arkadiuszkalinowski7 12.05.2020 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2020 Dzień dobry. Mam w planie zlikwidować węglowy piec co, a w to miejsce zamontować elektryczny kocioł grzewczy oraz panele fotowoltaiczne o mocy 10kW. Dotychczas zużywałem około 4 ton węgla w sezonie. Powierzchnia do ogrzania to 170m2. Dotychczasowe roczne zużycie prądu to około 3000kW. Zwracam się do osób które dokonały podobnej zamiany z pytaniem czy taka inwestycja jest opłacalna. jak najbardziej się opłaca montować fotowoltaikę zwróci się na pewno plus nie zanieczyszczasz powietrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 14.05.2020 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2020 Polecam Festal z Radomska - u mnie montowali i wszystko jest w porządku, instalacja na bardzo dobrym osprzęcie i w atrakcyjnej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annakwiatkowska 14.05.2020 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2020 jak najbardziej się opłaca montować fotowoltaikę zwróci się na pewno plus nie zanieczyszczasz powietrza posiadasz fotowoltaikę i jesteś zadowolony? możesz napisać (nawet na priv) kto Ci robił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tkaczor123 14.05.2020 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2020 Ja w lato rozpalam dwa razy w tygodniu grilla stacjonarnego. Trochę to uciążliwe bo tracę czas;) w gazowce kręcę i mam butla starcza mi na prawie sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Antyspam 15.05.2020 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2020 Ale kocioł, kominek, PC.... nie służy do zarabiania a PV tak. CO?? Kosmos. Zgroza. Świadomość społeczna w skali 1-10: zero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annakwiatkowska 18.05.2020 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 (edytowane) mi wszystko w jeden dzień zrobił :spam:w porządku są bardzo i wypełnili za mnie papiery a bardzo tego nie lubie bo jestem w tym bardzo zagubiony i szybko mnie to irytuje.. u mnie też robili i jestem zadowolona z fachowości Edytowane 16 Czerwca 2020 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelromanski85 21.05.2020 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2020 (edytowane) posiadasz fotowoltaikę i jesteś zadowolony? możesz napisać (nawet na priv) kto Ci robił? jestem zadowolony z całej pracy :spam:pełen profesjonalizm wszystko zamontowane w jeden dzień papiery wypełnione z dotacja i pokazanie wszystkiego od podstaw - polecam Edytowane 16 Czerwca 2020 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicjamarciniak90 22.05.2020 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2020 (edytowane) jestem zadowolony z całej pracy :spam:pełen profesjonalizm wszystko zamontowane w jeden dzień papiery wypełnione z dotacja i pokazanie wszystkiego od podstaw - polecam u mnie było tak samo Edytowane 16 Czerwca 2020 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 22.05.2020 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2020 u mnie było tak samo Polecenia kilkupostowców są raczej antyreklamą. Bo dowodzą, że brak poleceń kogoś, kto nie pracuje w marketingu czy też nie dostał rabatu za to, żeby polecać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelromanski85 28.05.2020 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2020 ja polecam bo jestem bardzo zadowolony, a Twoja wypowiedź jest słaba i pewnie sam tak robisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annakwiatkowska 02.06.2020 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2020 ceny prądu stale rosną dlatego jest to inwestycja, która się opłaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts