asmic85 29.08.2019 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2019 (edytowane) Hej wszystkim Coś nie wyszło powyżej. Planuję budowę letniskowego domku, większość tego typu Do trzech razy sztuka... No właśnie, domek letniskowy. Jedno pomieszczenie z dachem- to właściwie większość ofert. Do tego są opcje przybudówki- tam rozumiem ma być coś na kształt łazienki. Toaleta turystyczna? Czy prysznic to może być pomieszczono bez podłogi, wysypane żwirem i wyłożone kostką drewnianą tarasową? Takie kwadraty co sprzedają w marketach. Oczywiście kosmetyki biodegradowalne- znalazłam mydło i szampon. Jakie właściwie są standardy takich domeczkow? Jestem zielona w temacie bo mnie nawet wczasy na Rodos ominęły i nie wiem jak sobie człowieki radzą... Działka ma być dzierżawiona (bo chcę malutki kawałek, nie sprzedają 250 mkw jakoś, zresztą jak mi się nie spodoba to się wyniose) i w związku z tym nie zamierzam dużo inwestować. Edytowane 31 Sierpnia 2019 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 30.08.2019 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 (edytowane) nie bardzo wiem o co konkretnie chcesz zapytać? O biologiczne środki do czyszczenia? Tak są. czy prysznic może być ze żwirem - tak może, jak nie przeraża cię grzyb. Czy może chodzi ci o cos takiego: Edytowane 30 Sierpnia 2019 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lotpaj 30.08.2019 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 Elfir napisała: "nie bardzo wiem o co konkretnie chcesz zapytać?" Wczasy na Rodos ją ominęły, a chciałaby prysznic mieć i domek. Tyle z tego zrozumiałem.STOP NARKOTYKOM! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katka 31.08.2019 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2019 A ja zrozumiałam, że ma oferte domku na Rodos tylko nie wie jak tam sobie ludzie radza . A tak naprawde to nic nie zrozumiałam, ale ja już coraz mniej rozumiem ludzi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroles 01.09.2019 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2019 Wy tak serio? RODOS = Rodzinne Ogródki Działkowe Ogrodzone Siatką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts