zubra 30.08.2019 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 Witam, Tak, jak na obrazku. Aktualnie z projektu wynika, że taras z ociepleniem wychodzi na równo z podłogą w pokoju. A co z resztą warstw? Na pewno będzie jakaś hydroizolacja, deski, cokolwiek... Jakie macie odstępy u siebie? Możecie coś zaproponować? Dzięki! Z góry przepraszam, jeżeli coś pomieszałem. Jestem laikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 30.08.2019 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 Trochę słabo widać - ale wykończona powierzchnia tarasu nie jest 25cm powyżej podłogi wewnątrz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zubra 30.08.2019 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 To 25cm, to ścianki nad stropem garażu, idące w poziomej linii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 30.08.2019 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 Jakie warstwy masz w opisie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zubra 30.08.2019 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 2x papa termozgrzewalnastyropapa ze spadkiem 3,5% (grubość min. 15 cm)izolacja wodoszczelna - Aquafina 2kFstrop - płyta żelbetowa (grubość 18 cm)izolacja termiczna - styropian (grubość 25 cm)tynk cienkowarstwowy na siatce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 30.08.2019 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 No to nie masz tam zaprojektowanego tarasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zubra 30.08.2019 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 Dziękuję za info. Muszę się w takim razie przejść do architekta i to wyjaśnić... A po czym widać, że nie jest zaprojektowany tutaj taras? Jak wyglądałyby warstwy na tarasie? Nie byłoby papy? W internetach, znalazłem coś takiego: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zubra 21.09.2019 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2019 2x papa termozgrzewalna styropapa ze spadkiem 3,5% (grubość min. 15 cm) izolacja wodoszczelna - Aquafina 2kF strop - płyta żelbetowa (grubość 18 cm) izolacja termiczna - styropian (grubość 25 cm) tynk cienkowarstwowy na siatce Keizen, dzięki za odpowiedź. Rozmówiłem się z architektem, wszystko poprawione. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 21.09.2019 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2019 Keizen, dzięki za odpowiedź. Rozmówiłem się z architektem, wszystko poprawione. Pozdrawiam! Pokaż nowe warstwy. Po co Ci taras na dachu, masz mała działkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts