thorgod 31.08.2019 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2019 Postanowiłem sobie zrobić niewielki blat betonowy do stolika. Zrobiłem formę, odlałem, ale po wyjęciu okazało się, że blat jest wygięty w niewielki łuk. Po przyłożeniu poziomicy, po środku było około 1 cm odstępu. Chciałem przykleić blat do podstawy, ale po położeniu na podstawie trzyma się w zasadzie na rogach. Pytanie co robię źle, że blat się tak wygina? Za dużo wody, za mało jakiegoś składniku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 31.08.2019 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2019 Może podaj wymiary tego niewielkiego blatu ?Miał jakieś zbrojenie czy sam beton ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thorgod 01.09.2019 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2019 Wymiary to 60x60x3 cm. Nie dawałem żadnego zbrojenia, ale celowo, bo uznałem, że skoro będzie cały blat oparty na ramie to nie będzie potrzeby go wzmacniać zbrojeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 01.09.2019 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2019 Mały blacik więc aż tak duże wygięcie jest dziwne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 01.09.2019 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2019 Wygięcie to może wibrowanie, zagęszczenie lub pielęgnacja, lecz kompletny brak zbrojenia? Strach kolana dać pod taki blat. Postawienia flaszki też bym nie ryzykował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 01.09.2019 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2019 Wklej zdjęcie tego blatu.Są jakieś spękania, rysy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts