xxxwa 01.09.2019 00:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2019 Witam. Zamierzam kupić nowe mieszkanie od developpera. Mieszkanie na 4 - ostatnim piętrze. Okna wschód/południe. Od południa taras. Proszę o informację czy na ostatnim piętrze w lato jest bardziej gorąco niż w niższych kondygnacjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 01.09.2019 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2019 Może raczysz udzielić informacji co do kształtu i rodzaju dachu. Czarny czy lustrzany? Zresztą znając życie, to może być tylko "nieco cieplej" lub bardzo gorąco w porównaniu do niższych kondygnacji:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xxxwa 01.09.2019 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2019 Toś mnie zastrzelił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 01.09.2019 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2019 Latem pewnie będzie dużo cieplej a zimą "pójdzie" trochę więcej na ogrzewanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
josnow 10.09.2019 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2019 Że latem cieplej, to logiczne, ale zimą? Wydaje mi się, że ogrzewanie z niższych pięter idzie do góry, więc może się trochę wyrówna ten „ubytek”? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaboom09 30.09.2019 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2019 Mój chłopak ma mieszkanie na ostatnim piętrze i nie skarży się zimą. Latem faktycznie jest gorąco, ale raczej porównywalnie do tego co dzieje się w moim mieszkaniu (3 piętro). Zimą u niego jest faktycznie chłodniej, ale obstawiam raczej nieszczelne okna i wietrzenie całymi dniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gentile 03.10.2019 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2019 Wszystkie te domniemane problemy blakną przy jednej fundamentalnej zalecie, której nie sposób przecenić, a którą docenić może tylko ktoś, kto doświadczył koszmaru życia z dudniącymi i cwałującymi sąsiadami nad głową, a w zasadzie należałoby napisać cwałującymi po głowie. Powinien być ustawowy zakaz wznoszenia budynków wyższych niż parterowe, ze względów humanitarnych. Lub wprowadzenie drakońskich kar za oddawanie do użytku budynków z zerową izolacją akustyczną między kondygnacjami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolla25 11.10.2019 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2019 Ja tam myślę, że widok z wysokich pięter często rekompensuje ewentualne kłopoty o których piszecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JudaK 11.12.2019 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 Mieszkam na ostatnim piętrze bloku bez windy. Wiadomo, że blok blokowi nie równy, ale to nigdy nie jest dobry pomysł. Nie bez przyczyny te mieszkania są tańsze niż pozostałe. U mnie w lecie jest bardzo gorąco, dużo cieplej niż u sąsiadów z dołu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts