Kurtz1992 05.09.2019 04:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2019 Czołem! Niebawem wymieniam okna (dotychczas białe drewniane). Mój wybór padł na ciemnobrązowe ze względu na kolor dachu i garażu (machoń, orzech lub dąb bagienny). Mam ochotę na kolor dwustronny tylko zastanawiam się co z łazienką, czy tam też dać dwustronny czy może jednak od zewnątrz kolor a wewnątrz białe? Jak to jest u was? Moglibyście podesłać jakieś zdjęcia? Szczerze to nie mam ochoty na białe od wewnątrz bo w łazience mam palarnię i drzwi kiedyś białe zrobiły mi się już prawie żółte i boję się że to samo będzie z oknem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grv 05.09.2019 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2019 Dlaczego chcesz w łazience zostawić białe ? Jeżeli kolor okien będzie pasował do wystroju łazienki (a nie powinno być z tym problemu przy ciemnym brązie), to nie widzę przeciwwskazań. Tym bardziej, że w łazince masz palarnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kurtz1992 10.09.2019 04:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2019 W zasadzie to nie wiem... Może dlatego że łazienka zawsze kojarzyła mi się z białymi oknami (biała wanna, wc, umywalka, pralka). I brałem pod uwagę to że mam płytki w pół ściany a powyżej białą ścianę.Bardzo mi się podobają ciemne łazienki (jakieś ciemne brązy połączone z czarnym albo grafitem), jakieś kinkiety do wieczornych romantycznych kąpieli.Tylko kiedy ja będę robił remont łazienki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grv 10.09.2019 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2019 W takim razie ja nie widzę problemu, aby były całe w kolorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
k.rowek 11.09.2019 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2019 Czołem! Niebawem wymieniam okna (dotychczas białe drewniane). Mój wybór padł na ciemnobrązowe ze względu na kolor dachu i garażu (machoń, orzech lub dąb bagienny). Mam ochotę na kolor dwustronny tylko zastanawiam się co z łazienką, czy tam też dać dwustronny czy może jednak od zewnątrz kolor a wewnątrz białe? Jak to jest u was? Moglibyście podesłać jakieś zdjęcia? Szczerze to nie mam ochoty na białe od wewnątrz bo w łazience mam palarnię i drzwi kiedyś białe zrobiły mi się już prawie żółte i boję się że to samo będzie z oknem. Cześć! To już sam sobie odpowiedziałeś Skoro "nie masz ochoty" a do tego dochodzi czynnik trwałości, to brązowe po obu stronach. Jeśli palisz dużo w pomieszczeniu, zżółkną na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lew2 11.09.2019 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2019 Czołem! Niebawem wymieniam okna (dotychczas białe drewniane). Mój wybór padł na ciemnobrązowe ze względu na kolor dachu i garażu (machoń, orzech lub dąb bagienny). Mam ochotę na kolor dwustronny tylko zastanawiam się co z łazienką, czy tam też dać dwustronny czy może jednak od zewnątrz kolor a wewnątrz białe? Jak to jest u was? Moglibyście podesłać jakieś zdjęcia? Szczerze to nie mam ochoty na białe od wewnątrz bo w łazience mam palarnię i drzwi kiedyś białe zrobiły mi się już prawie żółte i boję się że to samo będzie z oknem. Podepnę się pod wątek. Też mam ciemnobrązowy dach. Ale robię okna na zewnątrz ciemne, a od wewnątrz białe. Właśnie się dowiedziałem, że w DAKO "dąb bagienny" jest rzadko zamawiany dlatego jest o kilka procent droższy, a przypadku drzwi bocznych garażowych to różnica 700 zł. Z tego powodu zastanawiam się czy nie wziąć jednak "orzecha". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts