Misiomek 11.09.2019 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2019 Witam wszystkichZabieram się do budowy i jestem na etapie zakupu działki. Aby mieć jakiś pogląd o kosztach dotyczących przyłączy mediów i mieć ewentualnie argument do negocjacji ceny chciałbym się dowiedzieć jak wygląda kwestia uzbrojenia terenu, a konkretnie gdzie dostać mapy instalacji wodociągowych, elektrycznych, gazowych dotyczących konkretnego terenu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 11.09.2019 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2019 na geoportalu masz wrysowane uzbrojenie w media. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misiomek 12.09.2019 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2019 Dzięki Rzeczywiście jest na geoportalu musałem tylko bardzo przybliżyć, mój błądPo sprawdzeniu mam pytanie co to za sieć opisana jako sieci inne, na mapie ma oznaczenie 2iD250-n I ewentualnie czy da się z nią coś zrobić w przyzwoitym koszcie finansowym i administracyjnym typu przesunąć, wkopać itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marian1986 03.05.2021 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2021 ja mogę polecić zlotyhydraulik.plzlotyhydraulik.katowice.plzlotyhydraulik-gdansk.plzlotyhydraulik-poznan.plzlotyelektryk.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts