Maciej.Mika 11.09.2019 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2019 (edytowane) Cześć, Chciałbym zapytać co sądzicie o następującej wycenie wykończenia mieszkania o powierzchni 33m, wyskość 3.3m (Wrocław): Zakres prac: dostosowanie -podział przestrzeni zgodnie z projektemdostosowanie instalacji wod-kan do projektuzmiany instalacji elektrycznej montaż stelażu podtynkowego wcwykonanie hydroizolacji w łaziencewykonanie okładzin ściennych i podłogowychbiały montaż malowaniemontaż oświetlenia montaż sztukaterii wywóz odpadów wnoszenie materiałów budowlanych całość prac: 26k netto wykonanie gładzi: 4.5k netto Chcę też dodać, że wykonawca zaproponował samodzielne kupno wszystkich materiałów za co chce 15% ich wartości. Bardzo dziękuję za pomoc! Edytowane 11 Września 2019 przez Maciej.Mika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 11.09.2019 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2019 dostosowanie -podział przestrzeni zgodnie z projektem dostosowanie instalacji wod-kan do projektu Nie wczytuje mi się projekt - mam zgadywać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciej.Mika 11.09.2019 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2019 Przepraszam, nie mam w tej chwili dostępu do planu, chodzi o wybudowanie małej ścianki oddzielającej sypialnię od pokoju dziennego, o długości około 3m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 11.09.2019 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2019 Przepraszam, nie mam w tej chwili dostępu do planu, chodzi o wybudowanie małej ścianki oddzielającej sypialnię od pokoju dziennego, o długości około 3m. Zadajecie pytanie "ile kosztuje kopanie rowu" ale nie podajecie jak długi i szeroki ma być rów. Ani jaki grunt. Można zgadywać, ile powierzchni ściany macie do pomalowania czy ile i jakich zmian w instalacji elektrycznej będzie. To dotyczy praktycznie każdego punktu z listy. Więc nie da się odpowiedzieć na takie pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts