gaijin 13.09.2019 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2019 Dzień dobryChcę zamontować zmywarkę pod zabudowę i wykorzystać posiadane drzwiczki. Według szablonu papierowego od zmywarki jedna ze śrub montażowych frontu wychodzi mi w otworze po zawiasie 35. Jak najlepiej (domowymi sposobami) poradzić sobie z wypełnieniem ww. otworu aby śruba która mam tam wkręcić trzymała dobrze.Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 13.09.2019 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2019 Ikea ma takie pełne, rozporowe zaślepki do tego. Może uda się zdobyć w dziale obsługi klienta.Jak się nie uda, to chyba pozostaje rzeźba w drewnie i solidne wklejenie "korka". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 13.09.2019 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2019 Są takie kity do drewna wg instrukcji super do wypełnień wgnieceń dziur etc. Ale nie stosowałem to głowy nie dam. Żywice pewnie też się nadadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaijin 13.09.2019 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2019 (edytowane) A nada się to (bo akurat mam): Śnieżka Gotowa masa szpachlowa Acryl-Putz Flex https://www.obi.pl/masy-wyrownujace/sniezka-gotowa-masa-szpachlowa-acryl-putz-flex-0-5-kg/p/5858873 ? Widzę, że są masy szpachlowe do drewna, tylko czy to tylko zaślepienie dziury, czy da się w to wkręcić dobrze śrubę tak jak ja potrzebuje? Edytowane 13 Września 2019 przez gaijin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaijin 13.09.2019 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2019 Wyciąłem z płyty paździerzowej kółko, wbiłem w otwór i dodatkowo kropelką podkleiłem. Dziękuję za podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts