Lisuu 15.09.2019 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2019 (edytowane) Czy miał ktoś sytuację, że kolor fugi całkowicie się nie zgadzał z tym na próbniku w sklepie i z naklejką na opakowaniu? Specjalnie kupowałem duży format płytek, żeby fugi nie były widoczne. Fugę wziąłem do sklepu, żeby dobrać kolor wg wzornika. Niestety fuga wyszła bardzo jasno-szara, mimo że kolor miały być ciemno szary. Czy można to reklamować? Co mogło być powodem otrzymania innego koloru? Fuga Mapei Edytowane 15 Września 2019 przez Lisuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 15.09.2019 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2019 To, co pokazujesz to nie jest wzornik. Nie masz tam gdzieś napisane coś o tym, że kolory na opakowaniu, ze względu na ograniczenia druku, są tylko orientacyjne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brazylia29 16.09.2019 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2019 Powodem tego ,że fuga wyszła jaśniejsza jak na wzorniku jest nieumiejętne fugowanie.Już wiele razy widziałem jak wykonawcy wychodziła dużo jaśniejsza fuga jak na wzorniku bo nie przyłożyli się do fugowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lisuu 17.09.2019 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2019 Kaizen - napisałem że i na wzorniku oraz na naklejce opakowania były spójne, a wyszło jak widać Brazylia29 - co wykonawca źle zrobił? Czy zostało mi tylko malowanie fugi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 17.09.2019 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2019 Czy zostało mi tylko malowanie fugi? Umyj i sprawdź najpierw w mało widocznym miejscu jak zadziała impregnat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 17.09.2019 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2019 Brazylia29 - co wykonawca źle zrobił?za dużo wody im więcej wody tym jasniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts