d7d 16.10.2019 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2019 (edytowane) Końcówka ma znaczenie. Pierwsze i drugie można porównać ze sobą, trzecie nie ma jednostki czasu tego "transferu". BTW - nie sprawdzałem tego w oryginale. PS Podaj linka do oryginału to sprawdzę. Usatysfakcjonowany? Edytowane 16 Października 2019 przez d7d PS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 16.10.2019 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2019 PS Podaj linka do oryginału to sprawdzę. Sam znajdź. Przyda się na przyszłość - zanim powielisz bzdury, to zweryfikujesz. Usatysfakcjonowany? Jak samochód ma moc wpisaną w dowodzie 50kW, to ma je na 7 mikrosekund, minutę, rok? Czy nie ma jednostki czasu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 16.10.2019 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2019 Nie powielam tylko cytowałem PAP.Byłem sceptyczny do cytowanego fragmentu.To chyba zrozumiałeś.Na szukanie oryginału nie miałem i nie mam czasu. Silnik ma moc 50kW ma tylko na papierze. A czasami (jeżeli silnik pracuje) to może i dojdzie do tych 50kW.50kW to moc maksymalna niezależna od czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 16.10.2019 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2019 Nie powielam tylko cytowałem PAP. Wrzucisz link do PAP? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 16.10.2019 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2019 Link to tekstu jest ze strony Polskie Radio https://www.polskieradio.pl/23/267/Artykul/488883,Samochod-naladuje-sie-sam-W-trakcie-jazdyi w tym tekście jest zaraz pod tytułem PAPi na samym końcu tekstu pap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 16.10.2019 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2019 (edytowane) Link to tekstu jest ze strony Polskie Radio https://www.polskieradio.pl/23/267/Artykul/488883,Samochod-naladuje-sie-sam-W-trakcie-jazdy i w tym tekście jest zaraz pod tytułem PAP i na samym końcu tekstu pap NASA Czyli głuchy telefon, a nie PAP. A początek artykułu "To krok w stronę perpetuum mobile" = "uwaga, ściema" NASA Edytowane 16 Października 2019 przez Kaizen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Brunoxp 17.10.2019 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2019 A później go spalać czy pić? jedno i drugie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 17.10.2019 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2019 NASA Czyli głuchy telefon, a nie PAP. A początek artykułu "To krok w stronę perpetuum mobile" = "uwaga, ściema" NASA Nie wiem w jakim kierunku dążysz z tym przykładem NASA - NASA. Wypisałeś sam to co chciałeś. Ja zacytowałem artykuł z ze strony: Polskie Radio Nauka Informacje technologiczne która swój tekst sygnowała PAP Jest różnica miedzy Twoim NASA a moim tekstem. Jeszcze raz podkreślę - swoim cytatem podkreśliłem absurdalność wpisanego tekstu dokonać transferu 10 kW energii z wydajnością 97 proc. w czasie 7 mikrosekund z naciskiem na "7 mikrosekund". Nie wnikam czy to jest błąd PAP czy PR. Możesz podać źródło do oryginału ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 17.10.2019 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2019 (edytowane) Nie wiem w jakim kierunku dążysz z tym przykładem NASA - NASA. Wypisałeś sam to co chciałeś. Ja zacytowałem artykuł z ze strony: Polskie Radio Nauka Informacje technologiczne która swój tekst sygnowała PAP Jest różnica miedzy Twoim NASA a moim tekstem. Jeszcze raz podkreślę - swoim cytatem podkreśliłem absurdalność wpisanego tekstu z naciskiem na "7 mikrosekund". Nie wnikam czy to jest błąd PAP czy PR. Możesz podać źródło do oryginału ? Jak powiesz, że końcówka (lub jej brak) ma znaczenie, to znaczy, że jak autor newsa (BTW sprawdziłeś po angielsku? W oryginale nie ma tych bredni) nie masz pojęcia o jednostkach i fizyce - zabieraj się z tego wątku, bo nie jest dla Ciebie. Bądź konsekwentny.To według ciebie jest wątek budowlany w którym to istniejesz i prowadzisz wywody jakbyś się co najmniej doktoryzował. Tak w jednym zdaniu. Edytowane 17 Października 2019 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 18.10.2019 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2019 Bądź konsekwentny.To według ciebie jest wątek budowlany w którym to istniejesz i prowadzisz wywody jakbyś się co najmniej doktoryzował. Tak w jednym zdaniu. Jesteś manipulantem. Możliwe też że nie rozumiesz treści wpisu który cytujesz. To jest wysoce prawdopodobne. Cytuj całość wypowiedzi bez manipulowania wielkością czcionki tak aby pokazać inny sens wypowiedzi. Jak powiesz, że końcówka (lub jej brak) ma znaczenie, to znaczy, że jak autor newsa (BTW sprawdziłeś po angielsku? W oryginale nie ma tych bredni) nie masz pojęcia o jednostkach i fizyce - zabieraj się z tego wątku, bo nie jest dla Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 20.10.2019 03:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2019 Jesteś manipulantem. Możliwe też że nie rozumiesz treści wpisu który cytujesz. To jest wysoce prawdopodobne. Cytuj całość wypowiedzi bez manipulowania wielkością czcionki tak aby pokazać inny sens wypowiedzi. To nie są problemy FM , problemy budowlane .Temat i tytuł to ogarnia w 100% "Nie dla idiotów !!!". Bardzo inteligentni ludzie odpowiadają ci gdzie się tylko pojawisz. Manipulujesz niebudowlanymi zagadnieniami bo cóż to za temat w/g ciebie.Pomaga przyszłemu inwestorowi ? Czy pomaga tylko tobie lecząc swoje frustracje.Tyle ode mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts