jacogi 29.09.2019 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2019 witam, budowlańcy wybudowali komin systemowy ale nie otynkowali go i nie jest założona czapa betonowa.Maja to zrobić, ale boję się, że pogoda może im na to nie pozwolić. Czy w takim stanie surowym przetrwa on zimę? czy woda i mróz nie rozsadzi tych pustaków? Jak zabezpieczyć go na zimę? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robinson74 29.09.2019 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2019 Ty się już obawiasz? Ja podejrzewam, że jeszcze miesiąc nie będę miał komina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 29.09.2019 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2019 Widziałem raz pozostawiony na zimę, nie wiem czy to pomogło, ale chyba mieli podobny dylemat więc owinęli go folią i "streczem". Obecnie stoi i ma się dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts