Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kocioł na pellet kostrzewa mini bio 10 kW 2 lata uzywania i nie mozna sprzedać

ali12

Recommended Posts

chciałem sie podzielić moją historią i prosić o poradę.

Wczoraj wystawiłem na OLX kocioł na pellet Kostrzewa mini bio 10kW , używałem go dwa sezony (pierwszy do wygrzania domu i drugi już po zamieszkaniu) .W sumie spaliłem 5 ton pelletu.

Kocioł w założeniu kupowałem na 4 lata jednak gazownia przyśpieszyła i wlasnie przełaczam sie na gaz z sieci.

Problem jest w tym ze OLX usunał moje ogłoszenie informujac że nie można ogłaszać sprzedazy pieców o klasie niższej niż 5.

Czy nie jest tak ze dotyczy to tylko producentów i nowych kotłów...?

Czy możecie podpowiedzieć jak w takim razie sprzedać swój piec? czy też sprzet za 5 tys ma stac w garazu jako ewentualny zapas na wypadek W.

chciałem sie podzielić moją historią i prosić o poradę.

Wczoraj wystawiłem na OLX kocioł na pellet Kostrzewa mini bio 10kW , używałem go dwa sezony (pierwszy do wygrzania domu i drugi już po zamieszkaniu) .W sumie spaliłem 5 ton pelletu.

Kocioł w założeniu kupowałem na 4 lata jednak gazownia przyśpieszyła i wlasnie przełaczam sie na gaz z sieci.

Problem jest w tym ze OLX usunał moje ogłoszenie informujac że nie można ogłaszać sprzedazy pieców o klasie niższej niż 5.

Czy nie jest tak ze dotyczy to tylko producentów i nowych kotłów...?

Czy możecie podpowiedzieć jak w takim razie sprzedać swój piec? czy też sprzet za 5 tys ma stac w garazu jako ewentualny zapas na wypadek W.

Kolega miał ten sam problem z kotłem na ekogroszek.

Wystawił na alleg...nie było problemu. Drugi patent to w ogłoszeniu należy napisać "do przygotowania c.w.u." ale miał mnóstwo telefonów od zainteresowanych czemu tylko do c.w.u. ;-)

Gość mtdeusz
Może mają papiery na 5 klasę?

Takie rzeczy to tylko po mocnym koksie możliwe, się znaczy na mocnym koksie :lol2:

To że tylko do cwu już nie działa jest zabronione.

Edytowane przez mtdeusz

• 3 weeks później...