eryk77 03.10.2019 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2019 Dostałem wycenę na instalcję gazową - 3200 PLN. Dużo, mało, szukać taniej? W cenę wchodzi: - Rura w ziemi od skrzynki gazowej do domu - około 15m- Skrzynka na elewacji- W domu kilka metrów do pieca gazowego- Papierkologia powykonawcza + kominiarz (oprócz projektu, projekt mam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 03.10.2019 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2019 Nie jest dużo, ja 7 lat temu płaciłem 2,5 tyś ( instalacja po elewacji przed ociepleniem dwa punkty odbioru) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fat_Fabio 03.10.2019 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2019 Normalna cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tkaczor123 04.10.2019 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2019 Dostałem wycenę na instalcję gazową - 3200 PLN. Dużo, mało, szukać taniej? W cenę wchodzi: - Rura w ziemi od skrzynki gazowej do domu - około 15m - Skrzynka na elewacji - W domu kilka metrów do pieca gazowego - Papierkologia powykonawcza + kominiarz (oprócz projektu, projekt mam) Rok temu znajomy brał 120zl za m wykopu w ziemi czyli 15m x 120= 1800 zł za ziemię, po elewacji kilka metrów to ile 5 10 15=???? Ile punktów poboru? Skrzynka nie gazowni też kosztuje, wac Pan chce żółta czy ? Możesz szukać taniej ale czy znajdziesz???. Cena normalna chyba nie chcesz wiedzieć ile mnie to kosztowało bo byś się zdziwił. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mistalova 05.10.2019 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2019 Dostałem wycenę na instalcję gazową - 3200 PLN. Dużo, mało, szukać taniej? W cenę wchodzi: - Rura w ziemi od skrzynki gazowej do domu - około 15m - Skrzynka na elewacji - W domu kilka metrów do pieca gazowego - Papierkologia powykonawcza + kominiarz (oprócz projektu, projekt mam) Moim zdaniem tanio. Przynajmniej do cen u mnie na mazurach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiusz_x 05.10.2019 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2019 U mnie 3tys 7 lat temu wołali. Nie mam gazu, ale wtedy rozważałem.Projekt, osobna wycena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts