Justyna2019 03.10.2019 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2019 (edytowane) Szanowni, chciałabym prosić o pomoc w rozmieszczeniu pomieszczeń. Mieszkanie jest w stanie deweloperskim z możliwością wprowadzenia jeszcze zmian. Marzy mi się osobna sypialnia - nawet malutka ale osobną, ale nie wiem czy to jest możliwe? Do tego mam dylemat czy zostawić kuchnię ciemną czy jednak przy tym metrażu zdecydować się na otwartą na salon? Mieszkanie docelowo dla mnie - 1 kobiety. Będę wdzięczna za pomysły, bo ja już niestety i jeszcze pytanie czy na duża zmianą (pod względem kanalizacji, wody itp.) jest zamienienie łazienki z kuchnią? Edytowane 8 Października 2019 przez Justyna2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domownik33 15.10.2019 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2019 Hej, wydaje mi się, że sprawa u Ciebie jest dość prosta do ogarnięcia... 33m2 to wystarczająco, żeby zmieściło się i łóżko i sofa przy takim układzie jak Twój. Myślę, że zamiana miejscami kuchnii i łazienki jest ttaj zbędna... Wystarczy że po jednej stronie umieścisz łóżko - ono nie musi być oddzielone pełną ścianką, postaw na coś takiego: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 16.10.2019 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2019 da sie zamienić miejscami łazienkę i kuchnię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 28.10.2019 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2019 Zamiana kuchni z łazienką to dobry pomysł. Część mieszkania z dużym oknem będzie wtedy strefą dzienną (salon z aneksem kuchennym) a przy małym oknie powstanie sypialnia. Tak jak w propozycji Elfir. Sypialnię wg uznania można też zupełnie wydzielić ścianką jako oddzielne pomieszczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts