wiolaj88 06.10.2019 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2019 Witam podpowiedźcie i proszę o porady i Wasze doświadczenie dotyczące pomp ciepła. Lepiej gruntowa czy powietrze - woda? Która lepiej się sprawdza. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 06.10.2019 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2019 Witam podpowiedźcie i proszę o porady i Wasze doświadczenie dotyczące pomp ciepła. Lepiej gruntowa czy powietrze - woda? Która lepiej się sprawdza. Dziękuję Litości. Tysiące postów, dziesiątki jak nie setki wątków i jeszcze mało info? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolaj88 06.10.2019 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2019 Nie musisz być nie miły. Szukałam i nie mogłam natrafić na temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 06.10.2019 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2019 (edytowane) Nie musisz być nie miły. Szukałam i nie mogłam natrafić na temat. Dziękuję. Nie wiedziałem, że nie muszę. Dobrze, że nie byłem. Chyba nie nazywasz prośby o litość byciem niemiłym? Tutaj masz dział dedykowany PC Tutaj forumowa szukajka a jak wolisz używać Google to na końcu pytania dodaj site:forum.muratordom.pl Poczytaj o zasadach dobrego wychowania - to nie będziesz się doszukiwała niemiłosci tam, gdzie jej nie ma (tu konkretnie ma zastosowanie A. VI.). Edytowane 6 Października 2019 przez Kaizen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pandzik 06.10.2019 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2019 Niczego sensownego sie nie dowiesz z tych postów, tematów. Każdy chwali swoje, a sprzedawcy to na czym największy mają zysk. Przykładowo jeden gośc wiesza teraz psy na pompie jednego producenta, tej samej, którą 2 lata temu polecał każdemu. Tylko wtedy producent wyprzedawał ją po 8 tys średnio, a rzeczony sprzedawca montował ją na gotowo za 25tys. Tak czy siak miłej lektury i wyciągnięcia własnych wniosków życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
okobar 07.10.2019 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2019 Witam podpowiedźcie i proszę o porady i Wasze doświadczenie dotyczące pomp ciepła. Lepiej gruntowa czy powietrze - woda? Która lepiej się sprawdza. Dziękuję lepiej gruntowa, stabilniejsza praca, mniej z nią problemów jeśli chodzi o serwis czy przeglądy, porównywalnie lepszy SCOP i kultura pracy ale jeśli chodzi o cenę zazwyczaj powietrzna najważniejsze to i tak wybrać odpowiedniego instalatora, z odpowiednio dobraną pompą do konkretnego domu i to cała tajemnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fachman19 13.10.2019 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2019 Do malutkich domeczków -prąd.Do średnich domków PC powietrzna.Do dużych domów Pc Gruntowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts