Leonsjo 09.10.2019 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2019 Cześć,mam domek z poddaszem użytkowym.Od lat drażni mnie problem związany z różnicami temperatury miedzy dołem a górą. Różnice występują z różnych powodów ale głównie dlatego, że posiadam jeden czujnik od pogodówki.Na dole jest ogrzewanie podłogowe a u góry grzejniki. Z tego powodu mam problem. Jak czujnik jest na parterze to wtedy u góry robi się sauna a na dole powoli nagrzewa:)Jak to naprawićW kotłowni mam zawory, gdzie mogę odcinać zaworami górę od dołu. Używam pieca dwufunkcyjnego.Jakie rozwiązania są możliwe?Z góry dziękuje za porady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mistalova 09.10.2019 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2019 Rozdzielić instalację na dwie strefy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ironsmith 09.10.2019 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2019 dwa rozdzielacze jeden dół drugi góra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts