mm0123 09.10.2019 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2019 Witam, Czym zasłonić okno/szybe w drzwiach wejsciowych? Czy jest jakas folia, ktora w nocy przy zapalonym wewnatrz swietle zapewni prywatnosc? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cezary.pl 09.10.2019 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2019 folie okienne u wujka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 09.10.2019 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2019 Witam, Czym zasłonić okno/szybe w drzwiach wejsciowych? Czy jest jakas folia, ktora w nocy przy zapalonym wewnatrz swietle zapewni prywatnosc? Pozdrawiam. Nie ma takiej foli (szyby też nie). Zawsze działa to na zasadzie różnicy świateł. Zasada jest jedna: im bardziej odbijająca szyba tym ciemniejsza w dzień (przepuszcza mniej światła). Jeśli niezbędne jest zapewnienie takiej ochrony to na zewnątrz montuje się źródło silnego światła skierowanego na szybę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 09.10.2019 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2019 Nie ma takiej foli (szyby też nie). Zawsze działa to na zasadzie różnicy świateł. A to co? Można też zaszaleć z czymś takim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 09.10.2019 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2019 Tak, rozwinąłeś temat o folie matowe (nie wspomniałem skupiając się na rozwiązaniach gwarantujących przezierność w ciągu dnia. Folie matowe są skuteczne. Jeden minus - nie widać przez nie w dwie strony. Z ciekawości zapytam: ile wg Ciebie kosztuje szyba "matowiona" elektrycznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 09.10.2019 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2019 Z ciekawości zapytam: ile wg Ciebie kosztuje szyba "matowiona" elektrycznie? Nie mam pojęcia. Ale pewnie ktoś, kto dorzuca szybki do drzwi (tanie nie są, a i pogarszają U drzwi) a potem chce je zasłaniać nie specjalnie liczy się z kosztami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 09.10.2019 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2019 Ja odniosłem wrażenie że drzwi z szybami już są i nie spełniają oczekiwań użytkownika.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm0123 23.10.2019 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2019 Dzieki za info. Drzwi już są od 5lat i spełniają oczekiwania poza jednym małym ale... Kupując bylem przekonany, ze folie ala 'lustro weneckie' dzialają calą dobę. Podsumowujac aby uzyskac prywatnosc po zmroku - tylko folia matowa mi pozostaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 23.10.2019 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2019 Możesz jeszcze zainstalować halogen i skierować go od zewnątrz na drzwi. A co do przekonania: codziennie tłumaczę ludziom ograniczenia "lustra weneckiego". Idą zwykle do konkurencji, bo tam "jest". Także "podziękuj" swojemu handlarzowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 23.10.2019 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2019 Paczaj ludzie oglądają amerykańskie kryminały gdzie nieraz pokazany jest jak lustro weneckie jest jak normalna szyba gdy światło się zapali A mimo wszystko Ciągle wierzą w cudaAlbo halogen nad drzwiami tak jak zasugerował ś albo firanka albo folia matowa albo panel innej możliwości nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm0123 02.11.2019 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2019 Sprzedawca nie zawinił - szkło w drzwiach jest normalne. W błędzie bylem ja myśląc, ze w razie 'w' folia da rade... Jareko, o jakim panelu piszesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 02.11.2019 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2019 Panel - nieprzezroczyste wypełnienie montowane zamiast szyby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts