Pentlik 12.10.2019 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2019 Znalazłem taką informację na stronie WFOS Gdańśk.W nowo budowanych budynkach wszystkie wydatki przedsięwzięcia należy ponieść do 31.12.2019!Kompletnie tego nie rozumiem. Wszystkie wydatki przedsięwzięcia?Czyli najpierw muszę mieć wszystko skończone i zapłacone a wtedy dopiero mogę ubiegać się o dofinansowanie?Pani w Bacie powiedziała mi, że do końca roku trzeba złożyć komplet dokumentów o dofinansowanie.Pomożecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gokulec 30.10.2019 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2019 Witam forumowiczów, Rozmawiałem kilka dni temu z doradcą w sprawie "czyste powietrze" i też wspominał że inwestycja ma być skończona do końca roku Jest taki problem ze przegrzebując internet na odpowiedz z wfosigw czeka sie po kilkanaście tygodni. Jak mam skończyć inwestycję jak odpowiedz będzie w grudniu albo styczniu odnośnie przyklepania lub odmowy? Nie wspominając jeszcze o ewentualnych korektach i wyjaśnianiach których też podobno chcą tonami. Ktoś coś wie na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lew2 31.10.2019 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2019 Ja tak zrobiłem: złożyłem wniosek i napisałem że już zaczynam inwestycję. Od momentu złożenia wniosku możesz zaczynać inwestycje, a nie od momentu podpisania umowy na dofinansowanie. Do końca tego roku (2019) musi być źródło ciepła, a rekuperator może być zamontowany w przyszłym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts