DonKroko 12.10.2019 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2019 Witam serdecznie;Kupiłem sterownik CW400 wraz z czujnikiem pogodowym.Sterownik podłączyłem do pieca (na piec) zgodnie z instrukcją instalatora/serwisanta - działa bez problemu.Nie wiem jednak jak podłączyć kablem do pieca czujnik temperatury zewnętrznej, bo nie znalazłem tego w instrukcji. Może ktoś pomoże i podpowie pod które styki na panelu sterowania trzeba ten czujnik podpiąć??? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mareks77 13.10.2019 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2019 Bo to jest w instrukcji instalacji.https://docplayer.pl/33345561-Cerapuracu-instrukcja-instalacji-i-konserwacji-dla-serwisanta-zwsb-24-28-3-e.htmlstrona 12 zaciski powinny być opisane jako AF 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DonKroko 13.10.2019 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2019 (edytowane) Dziękuję Mareks77. Instrukcja oczywiście przeczytana ale bez analizy schematu. Ależ "mnie rence" opadły na taką prostą ripostę Temat do zamknięcia jak widać Edytowane 13 Października 2019 przez DonKroko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts