olud 14.10.2019 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2019 Witam, jestem nieszczęśliwym posiadaczem takiej oto baterii umywalkowej.. spadek po poprzednich właścicielach. nagle (bo w przeciągu tygodnia-dwóch), zaczęło działać gorzej i w końcu zdechło.. woda nie leci. Odkręciłem kran i poleciało jakieś "niby szkło" koloru żółtego z sitka.. całej konstrukcji nie potrafię rozkręcić, a na chama na razie nie chcę działać.. Nie ma żadnej nazwy, ani nic.. zgłupiałem. Ktoś coś wie? Widział takie coś? Wie czy to da się naprawić? Albo gdzie kupić nowe żeby wymienić? No bo strasznie opcja kucia płytek i wymiany tego cholerstwa na coś bardziej praktycznego mi się nie podoba, bo sam tego nie ogarnę.. Jakaś rada? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olud 14.10.2019 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2019 oczywiście fotka chyba nie weszła, podsyłam link:https://www.fotosik.pl/zdjecie/b32147932a6f0163 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oxyvia 18.10.2019 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2019 Zdaje się, że nie unikniesz wymiany tego na coś bardziej praktycznego. Takie krany widywałam tylko w toaletach publicznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 18.10.2019 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2019 Fajne miejsce zakupu, no,no... Wykecasz zawór "na chama" i wstawiasz nowy. Może warto wcześniej zakręcić wodę w mieszkaniu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciężkiprzypadek 18.10.2019 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2019 Może to ta: https://gnsbud.pl/p/zucchetti-isystick-jednouchwytowa-bateria-umywalkowa-podtynkowa-chrom-zp1617 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts