Kasztan14 16.10.2019 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2019 WitamPosiadam dom 100m2 z ogrzewaniem podłogowym wodnym i 9 grzejnikami na górze. Potrzebuje dopasować do tego zestawu kocioł grzewczy. I tutaj pojawia się problem co wybrać , jaka moc i jak ten temat ugryźć.Liczę na wasza pomoc*Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 16.10.2019 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2019 Wrzuć OZC to dostaniesz coś innego, niż wróżby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasztan14 17.10.2019 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2019 WitamPisałem wieczorem i zapomniałem dodać ze wszystko elektryka. Szukam kotła elektrycznego. Jakieś propozycje ?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konsultant Viessmann 17.10.2019 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2019 Witam Pisałem wieczorem i zapomniałem dodać ze wszystko elektryka. Szukam kotła elektrycznego. Jakieś propozycje ? Pozdrawiam A myślałeś o pompie ciepła? To nowy dom czy już istniejący? Proponowałbym pompę ciepła, bo jest oszczędna, łatwa w montażu. Napisz coś więcej o twoim budynku, to pomogę zaproponować konkretne rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts