mania211 18.10.2019 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2019 (edytowane) Witam chciałbym znać PKD na usługę posadzki maszynowe z mixokreta wykonana u klienta ;- z moimi materiałem [ piasek cement folia styropian dylatacja siatka]- z materiałem klientaczy te dwie usługi mają inny kod -czy może być kod 23.63.Z czyli Produkcja masy betonowej prefabrykowanej Podklasa ta obejmuje: - produkcję masy betonowej prefabrykowanej, - produkcję suchego betonu. -czy moze to 23.61.Z czyli Produkcja wyrobów budowlanych z betonu Podklasa ta obejmuje: - produkcję prefabrykowanych elementów z betonu, cementu lub ze sztucznego kamienia dla budownictwa, takich jak: - cegły, pustaki, bloki, belki, płyty, słupy, rury, płyty chodnikowe itp., - produkcję prefabrykowanych elementów konstrukcyjnych dla budownictwa oraz inżynierii lądowej i wodnej, z betonu, cementu lub ze sztucznego kamienia. -czy moze to 23.69.Z czyli Produkcja pozostałych wyrobów z betonu, gipsu i cementu Podklasa ta obejmuje produkcję pozostałych wyrobów z betonu, gipsu, cementu lub ze sztucznego kamienia, takich jak: - posągi, rzeźby, płaskorzeźby, meble, wazony, doniczki itp. z góry dziękuję za pomoc Edytowane 18 Października 2019 przez mania211 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 18.10.2019 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2019 Co to jest KPD? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 18.10.2019 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2019 Że mnie to też taki lajkonik w tej kwestii i nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania211 18.10.2019 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2019 KPD to skrót od (niem. Kommunistische Partei Deutschlands) a mi chodziło o PKD czyli Polska klasyfikacja działalności. przepraszam za pomyłkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts