Rozalia_77 18.10.2019 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2019 (edytowane) Dzień dobry Poszukuję mądrej głowy, która pomoże mi rozwiązać problem z zagospodarowaniem poddasza w domu jednorodzinnym. Pragę zupełnie oddzielić się od moich rodziców, których zostawiam na dole. Mój główny problem jest taki, że od wschodu mam metr do sąsiada, od zachodu zaś około dwóch. Północ i południe ponad 4 metry. Czyli według architektów u których byłam, praktycznie bez możliwości wstawienia zwykłych okien (tylko dachowe). Czy naprawdę jest to jedyna opcja? Na chwilę obecną wstawiam podgląd działki, oraz podgląd domu (przód jest skierowany na południe, bok - zachód). Niestety dom jest stary (około 40 lat) i plany domu są poniszczone i niezgodne z rzeczywistością. Staram się narysować plan sama. Dorzucę jak skończę i jak znajdzie się osoba chętna pochylić się nad moim problemem. Dziękuję Monika Edytowane 18 Października 2019 przez Rozalia_77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowa7 18.10.2019 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2019 Zawsze zostaje ci przebudowa więzby i wstawienie dwóch dużych lukarn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rozalia_77 21.10.2019 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2019 A czy można wstawić lukarny nie zachowując 4 metrów od sąsiada? Bo u mnie to główny problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 21.10.2019 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rozalia_77 23.10.2019 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2019 No właśnie dziękuję za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts