waka 23.10.2019 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2019 Cześć.Mam sprawę szukam wykonawcy do kafelkowania nowego domu. Jeden koleś przyszedł, popatrzył, nic nie pomierzył i zadzwonił po kilku godzinach z informacją, że za robotę chce 12000zl.Policzyłem sobie powierzchnię po podłogach i wyszło 115mkw oraz dwie 9metrowe łazienki.Lazienki nie będą całe w kafelkach, bo chce mieć też tynk i szafki przy kabinie prysznicowej na scianieMyślicie, że ta cena jest ok?Teren to Zakopane, płytki 90x16cm dla 75mkw, na reszcie pewnie jakieś mniejsze.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redbox 23.10.2019 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2019 kafle sam robiłem ale z tego co sie oreientowąłem to cena mniej wiecej 100 zł za metr wychodziła. Lubelskie tutaj. Cena nie jest zła, jeżeli facet położy to ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 23.10.2019 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2019 Jak na Zakopane to cena wporzo. Oczywiście w EURaskach Karma wraca. Jak Podhale turystom, tak fachowcy tubylcom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waka 23.10.2019 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2019 Jak na Zakopane to cena wporzo. Oczywiście w EURaskach Karma wraca. Jak Podhale turystom, tak fachowcy tubylcom. Hehe lubię to:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciężkiprzypadek 23.10.2019 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2019 (edytowane) Teraz jest z fachowcami,,wolnoć Tomku w swoim domku.'' U mnie miałam 4 wyceny. Pierwsi powiedzieli, że zrobią 2 łazienki w sumie 12m2 po podłogach za 3 tyś, ale zaraz się wycofali, bo niby nie mają sprzętu. Podesłali wspólnika, który już miał to zrobić za 6 tyś. Tego odpuściliśmy, bo czuliśmy się troszkę oszukani, ale jak potem się okazało sami się wkopując. Następny wylał na nas wiadro zimnej wody, chcąc 12 tyś, no i ostatni, co ma finalnie robić( polecany ) robi za 8 tyś. Czyli pełna swawola niczym nieuzasadniona. Edytowane 23 Października 2019 przez ciężkiprzypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waka 23.10.2019 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2019 Teraz jest z fachowcami,,wolnoć Tomku w swoim domku.'' U mnie miałam 4 wyceny. Pierwsi powiedzieli, że zrobią 2 łazienki w sumie 12m2 po podłogach za 3 tyś, ale zaraz się wycofali, bo niby nie mają sprzętu. Podesłali wspólnika, który już miał to zrobić za 6 tyś. Tego odpuściliśmy, bo czuliśmy się troszkę oszukani, ale jak potem się okazało sami się wkopując. Następny wylał na nas wiadro zimnej wody, chcąc 12 tyś, no i ostatni, co ma finalnie robić( polecany ) robi za 8 tyś. Czyli pełna swawola niczym nieuzasadniona. Ale to za samą robotę, czy z materiałem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciężkiprzypadek 23.10.2019 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2019 Samą robotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boorys 23.10.2019 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2019 Wydaje mi się, że za taki metraż cena jest jak najbardziej ok. Słyszałem o wyższych wycenach w Małopolsce. Ale upewnij się, że ekipa jest dobra, bo za takie pieniądze masz prawo wymagać najwyższej jakości. Oby wyszło super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts