Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Cena za kafelkowa nie 115mkw plus 2 lazienki-ok?

waka

Recommended Posts

Cześć.

Mam sprawę szukam wykonawcy do kafelkowania nowego domu. Jeden koleś przyszedł, popatrzył, nic nie pomierzył i zadzwonił po kilku godzinach z informacją, że za robotę chce 12000zl.

Policzyłem sobie powierzchnię po podłogach i wyszło 115mkw oraz dwie 9metrowe łazienki.

Lazienki nie będą całe w kafelkach, bo chce mieć też tynk i szafki przy kabinie prysznicowej na scianie

Myślicie, że ta cena jest ok?

Teren to Zakopane, płytki 90x16cm dla 75mkw, na reszcie pewnie jakieś mniejsze.

Pozdrawiam

Teraz jest z fachowcami,,wolnoć Tomku w swoim domku.''

U mnie miałam 4 wyceny. Pierwsi powiedzieli, że zrobią 2 łazienki w sumie 12m2 po podłogach za 3 tyś, ale zaraz się wycofali, bo niby nie mają sprzętu.

Podesłali wspólnika, który już miał to zrobić za 6 tyś.

Tego odpuściliśmy, bo czuliśmy się troszkę oszukani, ale jak potem się okazało sami się wkopując.:(

Następny wylał na nas wiadro zimnej wody, chcąc 12 tyś, no i ostatni, co ma finalnie robić( polecany ) robi za 8 tyś.

Czyli pełna swawola niczym nieuzasadniona.

Edytowane przez ciężkiprzypadek

Teraz jest z fachowcami,,wolnoć Tomku w swoim domku.''

U mnie miałam 4 wyceny. Pierwsi powiedzieli, że zrobią 2 łazienki w sumie 12m2 po podłogach za 3 tyś, ale zaraz się wycofali, bo niby nie mają sprzętu.

Podesłali wspólnika, który już miał to zrobić za 6 tyś.

Tego odpuściliśmy, bo czuliśmy się troszkę oszukani, ale jak potem się okazało sami się wkopując.:(

Następny wylał na nas wiadro zimnej wody, chcąc 12 tyś, no i ostatni, co ma finalnie robić( polecany ) robi za 8 tyś.

Czyli pełna swawola niczym nieuzasadniona.

Ale to za samą robotę, czy z materiałem?