bodel 25.10.2019 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2019 Witam Po gruntownym remoncie domu pozostały mi do urządzenia sypialnia, pokój z biurkiem i korytarz. Na plan naniosłam mój pomysł, ale przyznam że zastanawiam się nad zamianą sypialni i pokoju biurkowego, w którym ma się znaleźć 150 cm kanapa. Trudnym do urządzenia jest nieregularny korytarz. W domu nie ma garderoby więc w tych pomieszczeniach muszą znaleźć się szafy dla dwóch osób. Dobrze byłoby aby znalazło się miejsce na regał lub zamykana szafa na książki. Proszę o pomysły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 25.10.2019 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2019 zdecydowanie zamień miejscami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodel 25.10.2019 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2019 Minusem tej zamiany będą gniazdka i oświetlenie. W sypialni z rysunku są już gniazdka i przewody na kinkiety nad łóżkiem. Gdyby sypialnia znalazła się w wiekszym pokoju elektryk musi zrobić przeróbkę.Gdyby pozostać przy dotychczasowym planie myślałam jeszcze o takim rozwiązaniu, że szafy w pokoju biurkowym mogłyby stanąć przy najdłuzszej ścianie tylko czy pokój nie stanie się zbyt wąski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 25.10.2019 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodel 25.10.2019 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2019 Niestety drzwi do sypialni nie mogę już przenieść, chociażby z tego względu że znalazłyby się w wiatrołapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodel 25.10.2019 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2019 Podobnie z szafą przy wejściu, za późno na takie zmiany. Tam zmieści się jedynie szafka na buty ewentualnie lustro albo wieszak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 25.10.2019 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2019 mało wyraźny rysunek, nie widać, że tam w ogóle jest jakiś wiatrołap. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodel 25.10.2019 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2019 Nie umieściałam go, bo jeszcze go nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodel 02.12.2019 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2019 Bardzo dziękuję za poradę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 31.12.2019 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2019 Bardzo mały rysunek i trudno się dopatrzeć szczegółów. Zamiana pomieszczeń (ciasnej sypialni z większym pokojem) wymaga doprecyzowania. Jakie są plany na pokój z biurkiem? Czy to jest pomieszczenie dodatkowe (opcjonalne) pokój gościnny lub w przyszłości pokój dziecka, czy może prowadzona tam jest działalność i ktoś codziennie pracuje w domowym biurze? To zmienia priorytety… Z sypialni korzysta się codziennie i fajnie by była wygodna, ale jeśli pokój z biurkiem jest miejscem pracy, to być może przestronna sypialnia jest mniej istotna. Większy rysunek z wymiarami pomógłby zdecydowanie lepiej przyjrzeć się zagadnieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts