suchy_5 27.10.2019 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2019 Witam serdecznie , mój problem jest związany z czarnymi ścianami w mieszkaniu. Pomalowałem 3 ściany na czarno farbą https://www.obi.pl/kolorowe-farby-do-scian/magnat-emulsja-creative-grzeszny-onyks-2-5-l/p/3348885 efekt jest super ale problem nastąpił w użytkowaniu ponieważ każdy dotyk na ścianie jest bardzo widoczny. Proszę o poradę może inna farba mam na uwadze ceramiczną może tablicówka , co chciałbym dodać moja żona dla testu przetarła wilgotną ścierką te miejsca też zostaje widoczny ślad . Jeżeli to możliwe proszę o szybką pomoc pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 27.10.2019 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2019 Właściciel myjni samochodowej z lat 80' twierdził, że brud widać najbardziej na furkach lakierowanych na czarno. Praw fizyki pan nie zmienisz... Niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
suchy_5 28.10.2019 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2019 dobre:) pomocne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 28.10.2019 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2019 To jest tak zwany "efekt pisma" wystepuje na ciemnych kolorach w matowych farbach. Zrobiłem chyba z 70 próbek czarnej , matowej farby zanim się poddałem - temat nie do przeskoczenia . Farba półmatowa lub lakier matowy na to co masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts