piotrpiotras1985 30.10.2019 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2019 Witam. Mam pytanie odnośnie Trafostacji. Chce wynająć pomieszczenie i w ogłoszeniu jest, że posiadają własną Trafostacje o mocy do 1100 kw. Jak wygląda podłaczenie się do niej. Dodam, że będę potrzebował około 100 kw. Czy są tutaj jakieś uproszczone procedury. O co najlepiej pytać wynajmującego? Jak znalazłem inne miejsce a stacja transformatorowa była przy ulicy to czas podłączenie jaki usłyszałem to od 1 do 1.5 roku. (na gotowo). Za pomoc bardzo uprzejmie dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 30.10.2019 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2019 Najpierw pytaj u operatora sieci energetycznej czy w tym punkcie dysponują taką mocą jakiej potrzebujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnonimowyAlkoholik 04.11.2019 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2019 Własna trafostacja, czyli abonencka? Jeżeli tak, to dogadujesz się z jej właścicielem, jeżeli ma wolną moc to montujesz podlicznik (i co tam jeszcze potrzeba, bo nie wiem ile wolnych odpływów ma ta stacja) i z nim się rozliczasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts