nowa7 06.11.2019 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2019 Mam pewne doświadczenia z mieszkaniem w silikatach więc wiem że jest taka tendencja do powstawania pogłosu. Czy tynk z perlitem pomoże wyeliminować ten problem? Chodzi o to żeby dzwięki się żle niosły, nie odbijały dobrze od ścian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 06.11.2019 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2019 Dom umeblowany? Sądząc po pytaniu o tynk chyba nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowa7 06.11.2019 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2019 Nawet w umeblowanym domu z firankami i dywanami było słychać to bardziej niż w zwykłym. Nie wiem, moż eto też kwestia wyższego sufitu 2,75m albo przestronnych pomieszczeń. Gdzieś w którymś wątku o silikatach ktoś też o tym pisał także to nie tylko moje spostrzeżenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 06.11.2019 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2019 Nawet w umeblowanym domu z firankami i dywanami było słychać to bardziej niż w zwykłym. Nie wiem, moż eto też kwestia wyższego sufitu 2,75m albo przestronnych pomieszczeń. Gdzieś w którymś wątku o silikatach ktoś też o tym pisał także to nie tylko moje spostrzeżenie. Ciekawe, nigdy nie słyszałem aby w budynkach monolitycznych coś takiego zaszło, a wg tej teorii powinno. Wytłoczki z jajek na ściany i po kłopocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 07.11.2019 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2019 mam silikatowe ściany, ale pogłos w pustym pomieszczeniu jest taki sam jak w bloku z cegły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Volke 24.11.2019 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2019 (edytowane) Miałem lekkie echo ale jak nie były mebli firanek, po wsadzeniu kilku gratów jest normalnie Edytowane 24 Listopada 2019 przez Darek Volke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts